12 slot Acrylic Makeup Organizer
  • Air Pro12 slot Acrylic Makeup Organizer

12 slot Acrylic Makeup Organizer

Kita nyedhiyakake 12 slot Acrylic Makeup Organizer. Supaya konten bisa katon lan menehi akses gampang. Ukuran: 9L x 9W x 5H Gunakake banyu sabun kanggo ngresiki.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

12 slot Akrilik Makeup Organizer


1.Product Introduction of the 12 slot Akrilik Makeup Organizer

This12 slot Akrilik Makeup Organizer was very hot selling items in many countries.It features 6 large outer slots and 6 mini inner slots. Perfect for organizing various makeup accessories including pencils, brushes, lip color, eyeliners, mascaras, etc. Sleek and durable design. 


2.Product Parameter (Specification) of the 12 slot Akrilik Makeup Organizer

Barang NO.

1109


Jeneng Produk:

12 slot Akrilik Makeup Organizer.It keeps contents visible and provides easy access. Dimensions: 9L x 9W x 5H Use soapy water to clean.

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

9 * 9 * 5cm

Bobot:

128G

Packing:

120Bijik / Cithakan

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,075m³


3.Product Feature And Application of the 12 slot Akrilik Makeup Organizer

★ MAKEUP ORGANIZER: This flower shaped holder features 6 large outer slots and 6 mini inner slots for cosmetic supplies.It measures 9 * 9 * 5cm,It supports all your beauty needs

★ PERFECT FOR: Pemegang lipstik iki apik kanggo ngatur macem-macem aksesoris dandanan kayata potlot, sikat, warna lambe, eyeliner, mascaras, lan peralatan kosmetik liyane

★ KUALITAS TINGGI: Desain sing ramping lan awet, wadhah dandanan iki digawe saka bahan akrilik lan minangka tambahan gaya kanggo laci utawa meja riasan

 

4.Product Details of the 12 slot Akrilik Makeup Organizer


5.Product Qualification of the 12 slot Akrilik Makeup Organizer

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the 12 slot Akrilik Makeup Organizer


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6.Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: 12 slot Acrylic Makeup Organizer, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码