Set 2 Organizer Dandanan 2 Potongan
  • Air ProSet 2 Organizer Dandanan 2 Potongan

Set 2 Organizer Dandanan 2 Potongan

Kita nyuplai Set 2 Organizer Makeup Organizer. Ganti koleksi sampeyan dadi tampilan sing fungsional lan apik gayane karo kothak panyimpenan akrilik, sampurna kanggo panggunaan omah utawa profesional.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

2 Potongan Set Organizer Rias


1.Product Introduction of the 2 Potongan Set Organizer Rias

This 2 Potongan Set Organizer Rias is very hot selling items in many countries.Clear Akrilik Cosmetic Storage Drawers and Jewelry Display Box.Beautifully stores cosmetics, skincare, jewelry, accessories, and more Helps reduce clutter, gain space, and save time getting ready.


2.Product Parameter (Specification) of the 2 Potongan Set Organizer Rias

Barang NO.

8805-2


Jeneng Produk:

2 Potongan Set Organizer Rias.Turn your collection into a functional and stylish display with an acrylic storage case, perfect for home or professional use.

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

Ing ngisor: 23.8 * 13.5 * 11cm / Top:23.5 * 8 * 12.5cm

Bobot:

1438g

Packing:

12 lembar / CTN

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,1 m³


3.Product Feature And Application of the 2 Potongan Set Organizer Rias

★ UNIQUE DESIGN & EASY TO CLEAN : Drawers open and close with ease. Akrilik Makeup organizer matches any decor, is idea for confessional and home use. The Akrilik Makeup Organizer is simply cleaned .

★ GAMPANG BERSIH: Boten kados kosmetik utawa kothak perhiasan liyane sing njaga noda utawa pewarnaan saka dandanan, cincin, utawa anting, ngatur kabeh dandanan lan kosmetik menyang kothak akrilik sing dipersonalisasi kanthi mancorong sing gampang di resiki lan ora bakal ganti warna liwat wektu.

★ AKRILIK KAYU: Digawe saka akrilik premium, tegese luwih kenthel lan luwih awet tinimbang kothak panyimpenan dandanan lan kasus perhiasan. Laci sing bisa dicopot kanthi lancar bisa lancar, Ngatur kabeh perhiasan lan kosmetik ing sak papan. Masing-masing bisa digunakake kanthi individu.


4.Product Details of the 2 Potongan Set Organizer Rias


5.Product Qualification of the 2 Potongan Set Organizer Rias

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the 2 Potongan Set Organizer Rias


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Set 2 Organizer Dandanan 2 Potongan, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码