4 Slot Ngaso Piranti
  • Air Pro4 Slot Ngaso Piranti

4 Slot Ngaso Piranti

4 Slot Utensil Ngaso Silikon Pawon Gadget Sup Sendok Dhukungan 4 Rak Penyimpanan Chopstick

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4 Slot Ngaso Piranti


1.Pambuka Produk

The silicone 4 Slot Ngaso Piranti with 4 slot designs can hold more spoon or cooking utensils, which help to keep your kitchen organized and clean during cooking.

Iki uga bisa ngirit ruangan sing dibutuhake nalika mbukak akeh tugas.


2. Spesifikasi Produk

Barang no

CJ-06

Katrangan

4 Slot Ngaso PirantiSilikon Kitchen Gadgets Soup Spoon Support 4 Holder ChopstickStorageRack

Materi

Silikon

Pengepakan

Kertu lengen klambi

Qty / Ctn

120 pcs / CTN

Karton Cbm

0.126

Spesifikasi

59.5 * 45 * 47cm

Wektu Pangiriman

25-35 dina

Sample Lead Time

3-7 dina

MOQ

3000 pcs / warna

Logo utawa desain pelanggan

Kasedhiya


3. Fitur Produk lan Aplikasi

âESSENTIAL KITCHEN UTENSILS SET ACCESSORIES - Heat resistant pot holders protect your hands from hot dishes. Silikon Trivets Mat insulates the hot dish from the table without damaging the surface. It also can be used as a jar opener to open tight jar caps. Rest your cooking spoons is another perfect use.

âFOOD GRADE PREMIUM HEAT-RESISTING SILICONE - Made from 100% food grade silicone, the 4 Slot Ngaso Piranti non-toxic, BPA free, flexible and heat resistant. It will not stain or absorb odors. The silicone spoon holder can be placed on any countertop or stove top to support scalding hot tableware.

âGampang dibersihake - Bahan silikon nggawe gampang dibersihake kanthi tangan kanthi usap sing gampang. Sampeyan bisa ngrampungake ngumbah nganti sawetara menit lan bali ing konter kanthi cepet. Dheweke uga aman mesin cuci piring.


4. Rincian Produk

Detailed pictures of 4 Slot Ngaso Piranti.



5. Kualifikasi Produk

We have BSCI audit factory for 4 Slot Ngaso Piranti.


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Pengepakan and delivery of 4 Slot Ngaso Piranti.


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000 ~ 3000PCS, kasedhiya uga jumlah cilik.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 3-5 dina sawise nampa pembayaran


6. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: 4 Slot Utensil Rest, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码