8 In 1 Steel Nail Kit
  • Air Pro8 In 1 Steel Nail Kit

8 In 1 Steel Nail Kit

We supply Manicure 8 In 1 Stainless Steel Nail Kit, Pedicure Kit, Nail Clipping, Professional Grooming Kit- Hadiah kanggo Suami, Pacar, Kekasih, Wong Tuwane, Wanita, Perawatan Kuku. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

8 In 1 Steel Nail Kit


1.Product Introduction of the 8 In 1 Steel Nail Kit

Alat Kuku Stainless Steel 10 Ing 1 iki laris banget adol barang ing pirang-pirang negara. Cocog kanggo kabeh jinis kuku lan trims, kalebu pria, wanita, bocah-bocah wadon, bocah lanang, lansia, lan uga bayi.


2.Product Parameter (Specification) of the 8 In 1 Steel Nail Kit

Barang NO.

20AL71602


Jeneng Produk:

Manicure8In 1 Stainless Steel Nail Kit, Pedicure Kit, Clipping Kuku, Professional Grooming Kit- Hadiah kanggo Suami, Pacar, Kekasih, Wong Tuwa, Wanita, Perawatan Kuku

Bahan:

SS

Ukuran:

10,8 * 6,3 * 1,7cm

Bobot:

120g

Packing:

300set / ctn

Paket:

Tas Opp

Carton Ukuran:

46,8 * 32 * 42,5cm


3.Product Feature And Application of the 8 In 1 Steel Nail Kit

★ SET MANIKUR (8 Pcs): Kit Manikur Profesional Ngemot piranti kuku lan kuku 8Pcs kanggo telung fungsi, kalebu perawatan tangan, perawatan rai, lan perawatan sikil. Manikur, pedikur, bentuk alis, anti-kukul, exfoliate, mung nganggo siji set lan 100% Alat Baja Baja Karat Hitam Kualitas Tinggi

★ JAMINAN KUALITAS TINGGI: set manikur berkualitas tinggi, gunting kuku lan kit pedikur. Kabeh bagean manikur digawe saka 100% waja tahan karat, sing luwih landhep lan luwih awet sawise dipotong kaping pindho.

★ EXQUISITE AND PORTABLE: Set manicure dilengkapi kasus kulit sintetis portabel sing gampang dibukak kanthi tombol penet Kit pedikur uga entheng banget supaya sampeyan bisa nggawa tas ing tas saben dina utawa nggawa nalika plancongan ..


4.Product Details of the 8 In 1 Steel Nail Kit


5.Product Qualification of the 8 In 1 Steel Nail Kit

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the 8 In 1 Steel Nail Kit


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: 8 In 1 Steel Nail Kit, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码