Babagan Kita

Sellers Union madeg ing taun 1997, dununge ing kutha plabuhan Ningbo. Union Sellers minangka perusahaan sing misuwur banget utamane nyedhiyakake barang-barang dolar lan barang dagangan umum, kita duwe macem-macem produk sing ditawakake para pelanggan, sing nggawe para pembeli gampang banget nemokake kabeh barang ing wektu siji.

 

Wiwit luwih saka 20 taun pangembangan cepet, saiki turnamen Penjual Union ngluwihi $ 500 yuta dolar AS saben taun, Penjual Union bangga banget amarga duwe reputasi dhuwur ing antarane para pemasok domestik lan pelanggan ing saindenging jagad.

 

Sajrone 20 taun kepungkur, Union Sellers wis sukses nggawe hubungan sing kuat karo luwih saka 10000 pabrik China lan 1500 pelanggan internasional saka 120 negara, kalebu AS, Kanada, Prancis, Spanyol, Jerman, Inggris, Italia, Polandia, Meksiko, Panama, Chili, Brasil, Australia, Arab Saudi, UEA, Thailand, Indonesia, Jepang, Korea, Afrika Selatan, ETC. Kita bangga dadi pemasok LIDL, TEDI GmbH & Co.KG, KIK TEXTILEN und NONFOOD GMBH, Poundland winates, Toko Rantai Umum Dolar, Merchandise Umum Empat Musim, Impor Kole, Toko Rantai Rantai Pohon, Pick'n Pay, HongKong LI & Fung Group, PMS International UK, ETC.

 

Perusahaan kita duwe luwih saka 10000m²ruang pamer nampilake luwih saka 100000 barang sekaligus, kanthi 100 item nganyari saben dina, produk kalebu: barang-barang ing omah, barang-barang pawon, Barang-barang Bath & Clean, barang-barang elektronik, Alat, Hadiah lan dolanan, dll., luwih saka 1000 pelanggan sing ngunjungi ruang pamer sajrone taun suwene.

 

Saliyane showroom, kita nggawe platform online sing nampilake luwih saka 300000 barang, karo pelanggan sing ndaftar taun 2000, lan ndaftar pemasok 10000, kita nambah luwih akeh barang saben dina, pelanggan bisa milih produk lan ngrembug rega karo pemasok langsung ing platform.

 

Kita uga nggawe kantor Shantou kanggo mbantu pelanggan tuku dolanan saka supplier langsung.

 

Kita duwe 8000m²ing plabuhan Ningbo ing Ningbo lan 5000m² gudang ing Yiwu, ngimpor banget manawa perusahaan duwe gudang pribadi kanggo nglindhungi kargo lan produk anyar kanggo para pelanggan.

 

Kita duwe luwih saka 1000 wong sing makarya ing perusahaan ing 2016, kita minangka salah sawijining perusahaan paling gedhe ing kutha Ningbo. Akeh staf sing kerja luwih saka 10 taun ing perusahaan kasebut lan wis akeh pengalamane, kita bakal menangake "PEGAWE TERBAIK" saka pamrentah lokal kaping pirang-pirang.

 

Union Sellers seneng banget nampi para pelanggan saka saindenging jagad, kanggo nggawe hubungan bisnis sing dawa lan stabil liwat upaya kita.


We offer:Jedhing,Perawatan Kecantikan lan Pribadi,Panyimpenan,Pawon,Agen Tuku,Output Toko Utuh