Kasus Penyimpanan Kosmetik Akrilik
  • Air ProKasus Penyimpanan Kosmetik Akrilik

Kasus Penyimpanan Kosmetik Akrilik

Kita nyedhiyakake kasus panyimpenan kosmetik akrilik, Jaga kabeh kosmetik, perhiasan utawa aksesoris rambut kanthi rapi, teratur lan gampang ditemokake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kasus panyimpenan kosmetik akrilik


1.Product Introduction of the Kasus panyimpenan kosmetik akrilik

This Kasus panyimpenan kosmetik akrilik was very hot selling items in many countries.Organizer has compartments of various sizes and shapes to accommodate your needs.Have all your daily essential items neat, organized and at arm’s reach.


2.Product Parameter (Specification) of the Kasus panyimpenan kosmetik akrilik

Barang NO.

2157


Jeneng Produk:

Kasus panyimpenan kosmetik akrilik,Keep all your cosmetics, jewelry or hair accessories neat, organized and easy to find.

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

25 * 16 * 8,5cm

Bobot:

658g

Packing:

24 pcs / CTN

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,12m³


3.Product Feature And Application of the Kasus panyimpenan kosmetik akrilik

★ ORGANIZER MAKEUP ACRLIK BERSIH - Digawe saka akrilik bening tahan lama, cocog karo dekorasi apa wae! Kosmetik tetep rapi lan rapi. Supaya sampeyan kanthi cepet bisa nemokake sing dibutuhake kanthi panyimpenan dandanan sing jelas.

★ PRAKTIS & WASHABLE - Liner bolong sing bisa dicopot tetep dilindhungi perhiasan; Laci makarya kanthi lancar; Ora bakal nyerep warna, gampang diresiki nganggo banyu; Hadiah sing cocog kanggo garwane, pacar, putri utawa wong istimewa ing urip sampeyan.

★ ORA GAMPANG GAYA - Desain langsing bening. Ngatur laci sing akeh lan ngirit ruangan ing meja kasombongan sampeyan. Unit panyimpenan dandanan sing sampurna kanggo pangguna dandanan lan profesional.


4.Product Details of the Kasus panyimpenan kosmetik akrilik


5.Product Qualification of the Kasus panyimpenan kosmetik akrilik

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the Kasus panyimpenan kosmetik akrilik


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6.Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Kasus Penyimpanan Kosmetik Akrilik, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Gawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码