Ransel
  • Air ProRansel

Ransel

kita nyedhiyakake macem-macem produk Grosir luwih saka 20 taun. kita pengabdian kanggo nggawe urip sing berkualitas lan kepenak kanggo wong ing saindenging jagad pirang-pirang taun suwene, sing nutupi umume Eropa lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Ing ngisor iki babagan tas ransel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ransel


1.Pambuka Produk

This Ransel is the new product with high quality.It was made up with Kain Oxford.It can be used to put book,computer and any other things.It’s easy to be carried when we go to school o have a trip.This box has a simple and modern design style.Our company worked on selling daily necessities many years.We are focus on life supplies with comfort and fashion and devoted to create a high quality and exquisite life to people all over the world.We have more than 20 years experience in foreign comercial.So cooperate with us is a good choice for you.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Informasi produk

GH200881

GH200881

Jeneng

Ransel

UKURAN

34 * 24 * 10cm

Materi

Kain Oxford

Werna

klawu


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Ransel is very useful and can be put many things into it.When we need to go to a trip, we don’t need to carry suitcases,it’s enought that juest carry thia bagpack.And this material can prevent water and easy to clean.What’s more,The shock absorption design of the shoulder strap reduces the weight of our shoulders.


4. Rincian Produk

Rincian keranjang panyimpenan kaya ing ngisor iki:


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Paket: Kothak karton sing berkualitas tinggi.

Pangiriman: Liwat segara, kanthi udara utawa Express (UPS, DHL, TNT, Fedex), gumantung karo panjaluk sampeyan dhewe.


6. FAQ

P: Apa MOQ kanggo saben barang?

A: Saben MOQ item iku siji karton, nanging kabeh toko butuh total 30 lintasan, mula sampeyan bisa nyampur 30 barang sing beda.

P: Apa sampeyan bisa desain kanggo kita?
A: Kita duwe tim desainer profesional kanggo nulungi para pelanggan nindakake desain.

P: Yen kita pengin nggawe barang anyar, nanging bisa uga duwe ide, kepiye carane sampeyan bisa nggawe?
A: Kita bisa nggawe cetakan anyar miturut ide sampeyan, umume, yen jumlah sampeyan cukup

P: Apa aku bisa nduwe stiker (kayata "Rincian Importir") sing dipasang ing saben item?
A:"YES".

P: Apa sampeyan bisa ngirim foto kamar pameranku?

A: Kita duwe link ruangan pertunjukan online VR, sampeyan bisa mriksa luwih cetha babagan ruang pertunjukan.


https://www.expoon.com/e/xc7qzjbuq0d/panorama





Panas Tags: Ransel, Tiongkok, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码