Rak Hamper umbah-umbah bambu
  • Air ProRak Hamper umbah-umbah bambu

Rak Hamper umbah-umbah bambu

Bambu Reged Baju Kranjang Cuci Kamar Mandi Rak 2 Bungkus Hamper Bambu Renang Hamper.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rak Hamper umbah-umbah bambu

 

1.Pambuka Produk

Rak hamper umbah-umbah Bambu panyimpenan iki kanthi fungsi miring iku sampurna kanggo nglumpukake sandhangan reged sampeyan.

 

2. Spesifikasi Produk

Barang no

HMD508452B-2

Katrangan

Bambu Reged Clothes Laundry Basket Bathroom Storage Rack2TierBambooLaer Hamper Rack

Materi

Bambu + Poliester

Pengepakan

Kothak layang

Qty / Ctn

1 set / CTN

Karton Cbm

0.021

Spesifikasi

98 x 33 x 45 cm / 2,8 kg

Wektu Pangiriman

25-35 dina

Sample Lead Time

5-10 dina

MOQ

500 set

Logo utawa desain pelanggan

Kasedhiya

 

3.Fitur Produk lan Aplikasi

âRak hamper umbah-umbah pring kanthi rak 2 tingkat, nyedhiyakake papan panyimpenan sing cukup.

âGampang ngakses umbah-umbah liwat sandhangan pakean kapasitas gedhe.

âBahan liner sisi sing bisa dicopot dicopot nganggo kain lembab.

âDesain lan pigura sing bisa dilipat nggawe transportasi gampang.

 

4. Rincian Produk

Gambar rinci rak hamper umbah-umbah Bambu.

 


5.Kualifikasi Produk

Kita duwe pabrik audit BSCI kanggo rak hamper cucian Bambu.

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Pengepakan and delivery of Bamboo laundry hamper rack.

 


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000 ~ 3000PCS, kasedhiya uga jumlah cilik.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 3-5 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Rak Hamper umbah-umbah bambu, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码