Pendhudhuk umbah-umbah bambu
  • Air ProPendhudhuk umbah-umbah bambu

Pendhudhuk umbah-umbah bambu

Hamper Sumbah Cuci Bambu sing Bisa Dilipat Sorter Lipat Kranjang Dicuci Kapasitas Gedhe.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pendhudhuk umbah-umbah bambu


1.Pambuka Produk

Foldable Laer Hamper Sorter iki cocok kanggo kamar umbah-umbah, kamar turu, kamar mandi, lemari klambi, asrama, lsp.

Hadiah sing apik kanggo pendaptaran kamar mandhi bayi, rumah tangga, mahasiswa, lsp. Gampang diangkut lan bisa digunakake ing macem-macem panggonan.

 

2.Spesifikasi Produk

Barang no

HMD508453SC

Katrangan

Collapsible Pendhudhuk umbah-umbah bambu Foldable Large Capacity Laundry Basket Storage Bag

Materi

Bambu + kain Kationik

Pengepakan

Polybag nganggo kertas instruksi

Qty / Ctn

12 set / CTN

Karton Cbm

0.043

Spesifikasi

38 x 26 x 23 cm / 500g

Wektu Pangiriman

25-35 dina

Sample Lead Time

5-10 dina

MOQ

500 set

Logo utawa desain pelanggan

Kasedhiya

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

âUKURAN UKURAN: 38cm * 26cm * 23cm saka Foldable Laundry Hamper Sorter

âMATERI: Pring alami lan kain Kationik

âFITUR: Lipat kranjang panyimpenan binatu, entheng lan kuat.


4. Rincian Produk

Detailed pictures of Pendhudhuk umbah-umbah bambu.

 

5.Kualifikasi Produk

We have BSCI audit factory for Pendhudhuk umbah-umbah bambu.

 

6.Ngirim, Kirim Lan Ngawula

Pengepakan and delivery of Pendhudhuk umbah-umbah bambu.


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000 ~ 3000PCS, kasedhiya uga jumlah cilik.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 3-5 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Bower Laxer Hamper Sower, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码