Kantong Kutang
  • Air ProKantong Kutang

Kantong Kutang

kita nyedhiyakake macem-macem produk Grosir luwih saka 20 taun. kita pengabdian kanggo nggawe urip sing berkualitas lan kepenak kanggo wong ing saindenging jagad pirang-pirang taun suwene, sing nutupi umume Eropa lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Ing ngisor iki babagan tas kotang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kantong kutang


1.Pambuka Produk

This Kantong kutang is the new product with high quality.It was made up with poliester 300D.This material can better isolate dust.Although it is called a bra bag, it can be used to hold clothes such as socks and underwear.This box has a simple and beautiful design style.Our company worked on selling daily necessities many years.We are focus on life supplies with comfort and fashion and devoted to create a high quality and exquisite life to people all over the world.We have more than 20 years experience in foreign comercial.So cooperate with us is a good choice for you.


2.Parameter Produk (Spesifikasi)

Informasi produk

ITEM

RH901

Jeneng

Kantong kutang

UKURAN

27 * 15 * 12cm

Materi

poliester 300D

Bobot

200g


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kantong kutang is very useful and it can be put in our closet, on the table and in the suitcase that can make our home more tidy.When we are going to travel long distances, we only need to bring this bag to store our clothes.And the special material can prevent water and easy to clean.This product has hign quality super technology and environmental heath.


4. Rincian Produk

Rincian keranjang panyimpenan kaya ing ngisor iki:


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Paket: Kothak karton sing berkualitas tinggi.

Pangiriman: Liwat segara, kanthi udara utawa Express (UPS, DHL, TNT, Fedex), gumantung karo panjaluk sampeyan dhewe.


6. FAQ

P: Apa MOQ kanggo saben barang?

A: Saben MOQ item iku siji karton, nanging kabeh toko butuh total 30 lintasan, mula sampeyan bisa nyampur 30 barang sing beda.

P: Apa sampeyan bisa desain kanggo kita?
A: Kita duwe tim desainer profesional kanggo nulungi para pelanggan nindakake desain.

P: Yen kita pengin nggawe barang anyar, nanging bisa uga duwe ide, kepiye carane sampeyan bisa nggawe?
A: Kita bisa nggawe cetakan anyar miturut ide sampeyan, umume, yen jumlah sampeyan cukup

P: Apa aku bisa nduwe stiker (kayata "Rincian Importir") sing dipasang ing saben item?
A:"YES".

P: Apa sampeyan bisa ngirim foto kamar pameranku?

A: Kita duwe link ruangan pertunjukan online VR, sampeyan bisa mriksa luwih cetha babagan ruang pertunjukan.


https://www.expoon.com/e/xc7qzjbuq0d/panorama





Panas Tags: Kantong Bra, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码