Dompet Kertu
  • Air ProDompet Kertu

Dompet Kertu

Pangatur Tiket Kertas Kredit Cellphone Kustom Ponsel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dompet Kertu


1.Pambuka Produk

Dompet Kertu iki ora mung menehi keamanan, uga fungsional banget. Fitur sawetara slot kertu supaya sampeyan bisa nyelehake kertu sing paling asring digunakake.


2.ProductParameter (Spesifikasi)

Barang no

HMD3219

Katrangan

Custom Printing Cellphone Credit Dompet Kertu Passport Holder Ticket Organizer

Materi

Poliester 300D

Pengepakan

1 pcs / tas opp

Qty / Ctn

100 pcs / CTN

Karton Cbm

0.06

Spesifikasi

25,5 * 14 * 2CM

Wektu Pangiriman

25-35 dina

Sample Lead Time

3-7 dina

MOQ

1000 pcs / warna

Logo utawa desain pelanggan

Kasedhiya


3. Fitur Produk lan Aplikasi

âSTYLISHLYSMALL, SLIM & DISCREET: Dompet slimcard iki paling tipis & modernlyslim. Iki minangka dompet minimalis sing cocog banget ing kanthong, tas utawa tas dompet.

âMADEFROM POLYESTER 300D: Digawe metu saka poliester 300D, dompet minimalis kita nggabungke gaya mewah & tren saiki kanthi fungsionalitas & daya tahan sing bisa dipercaya nalika lelungan, blanja, lsp.

âUNISEX; disenengi pria & wanita: Amarga desain sing ramping & konstruksi kulit sing alus, lengen klambi iki minangka dompet tipis kanggo wanita & pria. Nggawe ide hadiah sing apik kanggo para pelancong ing urip sampeyan.


4. Rincian Produk

Detailed pictures of Dompet Kertu.


5.Kualifikasi Produk

We have BSCI audit factory for Dompet Kertu.


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Pengepakan and delivery of Dompet Kertu.


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe 23 taun pengalaman ing lapangan iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging ragad pengepakan tambahan kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah cilik uga kasedhiya


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 3-5 dina sawise ditampa.


6. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu utama kita yaiku 25-45 dina gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan Alibabatrade.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Alibaba TradeAssurance.





Panas Tags: Dompet Kertu, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码