Jar Panyimpenan Aksesoris Akrilik Cetha
  • Air ProJar Panyimpenan Aksesoris Akrilik Cetha

Jar Panyimpenan Aksesoris Akrilik Cetha

We supplyClear AcClear Acrylic accessory storageJar. Kanggo Cotton Ball, Cotton Swab, Spanduk Makeup, Perhiasan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mbusak panyimpenan aksesoris ArylicJar

 

1.Produksi Pambuka panyimpenan aksesoris akrilik ClearJar.

Panyimpenan aksesoris Akrilik IkiJar. Kalebu barang sing adol banget ing pirang-pirang negara. Kendi apotek plastik sing bening, konstruksi awet kanthi basis sing kuat lan tutup sing bisa dicopot. Serbaguna kanggo digunakake ing jedhing, pawon utawa ruangan apa wae. Simpen kapas utawa bal katun. Uga bisa kanggo nyimpen uyah, permen, kacang buncis garing, gula.

 

2.ProductParameter (Spesifikasi) panyimpenan aksesoris akrilik ClearJar

Barang NO.

117-1

Jeneng Produk:

Simpenan aksesoris akrilik AcClear ClearJar. Kanggo Bola Katun, Swab Katun, Spanduk Makeup, Perhiasan

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

9 * 9 * 6.8cm

Bobot:

126G

Packing:

72 lembar / CTN

Paket:

Jar warna-warni

Carton Ukuran:

0,066m³


3.Product Feature And Application of theClear Akrilik accessory storageJar

★ Jar multi-panggunaan: Nyedhiyakake papan sing cukup kanggo nyimpen barang-barang penting cilik; kaya ikatan rambut, klip, pita elastis, pin bobby, busur lan liya-liyane; Uga Gunakake ing kantor ing omah kanggo paperclips, karet gelang, klip pengikat

˜… Desain Sederhana: Saben jar apoteker nduweni tutup akrilik sing bisa dicopot lan cangkeme jembar, gampang banget kanggo njupuk barang sing dibutuhake

★ Jar kita cocog kanggo nyimpen lan ngatur swab lan putaran katun, sikat katun makeup, spons kosmetik


4.Product Details of theClear Akrilik accessory storageJar



5.Product Qualification of theClear Akrilik accessory storageJar

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6. Kirim, Kirim Lan Ngawula ing

 


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Jar Penyimpanan Aksesoris Akrilik sing Jelas, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码