Mirror Kosmetik Kompak
  • Air ProMirror Kosmetik Kompak
  • Air ProMirror Kosmetik Kompak

Mirror Kosmetik Kompak

Kita nyedhiyakake Mirror Round Vanity Luxury Ultimate nganggo Diamond Purse Travel Purse Compact Kosmetik Mirror Lipat Magnifying Mirror Beauty ing Royal Blue. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mirror Kosmetik Kompak


1.Produksi Pambuka Kompak Pangilon Kosmetik

Mirror CompactCosmetic iki laris banget adol barang ing pirang-pirang negara. Mirror Rias kanggo Purses lan lelungan. Desain sing bisa dilipat, gampang dijupuk ing kanthong utawa tas tangan.


2.Product Parameter (Specification) of the Mirror Kosmetik Kompak

Barang NO.

19YK2017


Jeneng Produk:

UltimateLuxury Round Vanity Mirror w / Diamonds Sturdy Travel Purse Compact Kosmetik Mirror Fold Magnifying Magnifying Beauty In Royal Blue

Bahan:

ZINCALLOY + KACA

Ukuran:

DIA 7cm

Packing:

300 pcs / CTN

Paket:

kothak

Carton Ukuran:

51 * 34 * 37cm


3. Fitur Produk lan Aplikasi Mirror CompactCosmetic

˜… Materi premium - Kanthi electroplate sing apik banget, 24k mirror emas tanpa guna iki putri amodern ora bakal kuwatir dandanane ora resik!

★ Desain unik -Mata-mata ing kaca kaca kosmetik lipat gaya antik kanthi berlian cilik kanthi warna-warna cerah sing bakal menehi ritual riasan saben dinane !.

★ Kualitas apik - Kualitas digawe saka bahan sing kuat, awet, kanthi tliti nganti sethithik, sensor magnifikasi sisi loro sing kompak iki bisa ditindakake!


4. Rincian Produk Mirror CompactCosmetic


5.Product Qualification of the Mirror Kosmetik Kompak

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan bakal mriksa barang sadurunge dikirim.


6. Pangiriman, Pangiriman lan Servingofthe Mirror Beauty Magnifying


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe 23 taun pengalaman ing lapangan iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging ragad pengepakan tambahan kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah cilik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa.


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim email babagan priksaan. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan Alibabatrade.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Alibaba TradeAssurance.





Panas Tags: Mirror Kosmetik Kompak, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码