Kit Sikat Kosmetik
  • Air ProKit Sikat Kosmetik

Kit Sikat Kosmetik

Kami nyuplai Set sikat sikat Unicorn 10 pcs Profesional nganggo Gelang Spiral & Pelangi Pelangi - Kalebu Foundation Blending Blush Concealer Eye Face Liquid Powder Cream Kosmetik Sikat Kit. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Sikat Kosmetik

 

1.Product Introduction of the Kit Sikat Kosmetik

This Kit Sikat Kosmetik was very hot selling items in many countries. Perfect for makeup lady and individuals with normal to sensitive skin and will not irritate you.


2.Product Parameter (Specification) of the Kit Sikat Kosmetik

Barang NO.

20AL7903


Jeneng Produk:

10pcsProfessional Makeup Unicorn Brush Set with Spiral Handle & Rainbow Bristles - Including Foundation Blending Blush Concealer Eye Face Liquid Powder Cream Kit Sikat Kosmetik

Bahan:

Serat sing digawe tangan + ABS

Ukuran:

14.5cm

Bobot:

133g

Packing:

300set / ctn

Paket:

Tas Opp

Carton Ukuran:

46,8 * 32 * 42,5cm


3.Product Feature And Application of the Kit Sikat Kosmetik

★ Genggeman STABLE: Genggaman spiral minangka genggeman sing nyaman lan stabil sing sampurna kanggo para pamula ngaplikasi riasan kanthi merata.

★ SET BRUSH MAKEUP PROFESIONAL: Penting kanggo nemtokake fitur sing paling apik lan entuk tampilan dandanan allover kanthi sikat profesional kasebut. Dheweke dirancang kanggo kabeh jinis kebutuhan dandanan.

★ Gawe SEAMLESS FINISH: Cukup nyapu pangkalan, pondasi, bubuk blush utawa ngeculake kanthi gampang nganggo sawetara stroke, produk dandanan dicampur kanthi merata kanggo nggawe finish tanpa cacat.


4.Product Details of the Kit Sikat Kosmetik


5.Product Qualification of the Kit Sikat Kosmetik

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Serving of the Kit Sikat Kosmetik

 


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.






Panas Tags: Kit Sikat Kosmetik, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码