Kapas Swab lan Pad Holder
  • Air ProKapas Swab lan Pad Holder

Kapas Swab lan Pad Holder

Kita nyedhiyakake swab katun lan pad pad. Acrylic Q-tip Cotton Pads Dispenser Makeup Organizer kanthi Tutup Tutup, Aksesoris Kamar Mandi & Vanity.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cotton Swab lan Pad Holder

 

1.Produksi Pambuka swab katun lan wadhah pad

Sing nganggo kapas lan pad iki pancen laris banget ing pirang-pirang negara. Iki digawe saka plastik bening (Akrilik) berkualitas tinggi, awet lan gampang dipriksa apa produk dandanan kasebut.

 

2.ProductParameter (Spesifikasi) swab katun lan pad holder

Barang NO.

2131

Jeneng Produk:

swab katun lan wadhah pad. Clear Akrilik Q-tip Cotton Pads Dispenser Makeup Organizer kanthi Storage Storage, Kamar Mandi & Aksesoris Vanity.

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

14,8 * 11 * 9,5 CM

Bobot:

421G

Packing:

36Biji / dina

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,1 m³


3. Fitur Produk lan Aplikasi saka swab katun lan wadhah pad

★ APLIKASI - Gampang diakses, area njupuk sing unik, gampang njupuk bantalan katun tanpa mbukak tutup, lan uga njaga kapas lan bantalan katun rapi lan resik. swab katun lan wadhah pad nganggo bingkai padhet, 1 Paket, lan ukuran sing sampurna supaya kamar sampeyan utawa kamar mandhi rapi lan teratur.

★ Kontainer Serbaguna - Pemegang Swab Cotton ora mung bisa nyimpen tips Q, nanging uga bisa nyimpen swab katun, bal katun, bantalan dandanan, lan aksesoris jedhing liyane ing wadhah; sampeyan uga bisa ngurutake cat kuku, sampel krim lan produk perawatan kulit liyane, nggawe desktop kamar sampeyan dadi resik.

★ DESAIN - kompak & entheng, ngirit ruangan lan gampang digunakake. Aksesoris sing apik kanggo jedhing lan kamar turu. Iki uga cocog kanggo nyimpen, ngatur lan nyebarke artikel cilik, aksesoris, kosmetik, kantor, utawa kluwarga, kayata kuku kuku, tusuk gigi, benang, lipstik, dandanan, utawa pin, klip, staples.


4.Rincian Produk swab katun lan wadhah pad


5. Kualifikasi Produk swab katun lan wadhah pad

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Serat saka swab katun lan wadhah pad

 


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Kapas Swab and Pad Holder, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digunakake ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码