Sikat Detangling
  • Air ProSikat Detangling

Sikat Detangling

Kami nyedhiyakake sikat rambut Detangling kanggo Rambut Dewasa & Bocah-bocah - Sisir Detangler & Sikat Rambut kanggo Rambut Alami, Kriting, Lurus, Basah utawa Garing. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sikat Detangling

 

1.Product Introduction of the Sikat Detangling

This Sikat Detangling was very hot selling items in many countries. It works for men, women, and kids with no pain at all - A slight chromatic aberration may occur among different batches of production


2.Product Parameter (Specification) of the Sikat Detangling

Barang NO.

19YK2029


Jeneng Produk:

DetanglingBrush kanggo Wong diwasa & Rambut Anak - Sisir Detangler & Sikat Rambut kanggo Rambut Alami, Kriting, Lurus, Basah utawa Garing

Bahan:

ABS TPEE

Ukuran:

18,5 * 7 * 4cm

Bobot:

64g

Packing:

200 pcs / CTN

Paket:

Tas Opp

Carton Ukuran:

64 * 42 * 49cm


3.Product Feature And Application of the Sikat Detangling

★ ROFESSIONAL kanggo NGANGKUT KnOTS lan TANGLES: Bulu plastik sing bentuk kerucut sing unik bisa digunakake kanggo misahake rambut lan ora mudhun. Nalika sikat biasa dianggo rambut, biasane nyuwek lan narik rambut rajutan sing ora dibuwang.

"… Lindhungi kanggo GAMBAR ANAK lan TUMBUHAN Rambut Wulu: Deluxe Detangler Hair Brush ora bakal digali menyang kulit kepala utawa nyuwek rambut kaya sikat liyane.

★ KURUT rambut kurang, rambut kurang rambut: BOMBEX Detangling Rambut Sikat bisa mbantu nyuda rambut rusak lan rambut rontog & pucuk pamisah. Lan ora ana maneh rambut sing ngilangi lan bakal ora kurang rambut sing katon ing sikat utawa jubin

★ MASALAH TULUT KANGGO PROMOSI Bunderan: Bulu sing ora krasa lara bisa pijet kulit sirah lan nambah sirkulasi getih ing otak kanggo nambah rambut


4.Product Details of the Sikat Detangling


5.Product Qualification of the Sikat Detangling

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 

 

6.Deliver,Shipping And Serving of the Sikat Detangling

 

 

7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Detangling Brush, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码