Detangling Sisir Pelangi S-Kurva
  • Air ProDetangling Sisir Pelangi S-Kurva

Detangling Sisir Pelangi S-Kurva

Kita nyedhiyakake Detangling Comb Rainbow S-Curve Ball kanthi Sikat Rambut Blow Volume Volume kanthi Basis Bantal sing Fleksibel kanggo Rambut. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Detangling Sisir Pelangi S-Kurva


1.Product Introduction of the Detangling Sisir Pelangi S-Kurva

This Detangling Sisir Pelangi S-Kurva was very hot selling items in many countries. It works for men, women, and kids with no pain at all - A slight chromatic aberration may occur among different batches of production


2.Product Parameter (Specification) of the Detangling Sisir Pelangi S-Kurva

Barang NO.

9551KAC


Jeneng Produk:

Detangling CombRainbow S-Curve Ball ngetokake Sikat Rambut Paddle Volume Udara kanthi Basis Bantal Fleksibel kanggo Rambut

Bahan:

PP

Ukuran:

6.8 * 24.3cm

Bobot:

88g

Packing:

240 pcs / CTN

Paket:

Kothak Pvc

Carton Ukuran:

53 * 43.5 * 46.5cm


3.Product Feature And Application of the Detangling Sisir Pelangi S-Kurva

★ DESAIN sing apik: Sikat Rambut Volume Pelangi S-Curl lan sikat Rambut S-Curl Pelangi sing Cilik.

★ GAMPANG GAMPANG: Bisa Mbusak Kabeh Rambut sing dirajut kanthi gampang saka Rambut Kandel, Lancip, Kriting, Kasar, utawa Lurus; Uga Bisa Digunakake Kanthi Wig lan Rambut.

★ PERFECT FOR ALL JENIS RAMBUT: Ngalangi Tangling karo sikat S-Curled Dirancang Khusus; Mbantu sampeyan njaga Gaya Rambut Nalika Nggabungake Rambut.


4.Product Details of the Detangling Sisir Pelangi S-Kurva


5.Product Qualification of the Detangling Sisir Pelangi S-Kurva

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the Detangling Sisir Pelangi S-Kurva


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6.Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Detangling Comb Rainbow S-Curve, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码