Jar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup
  • Air ProJar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup

Jar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup

Kita nyediakake Jar Plastik Wadah Panyimpenan Pisah karo Tutup. Kanggo Swab Katun, Babak, Bal, Spanduk, Blender, Uyah Mandi - Clear / Satin

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup

 

1.Product Introduction of theJar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup

This Jar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup was very hot selling items in many countries.Best Choice As A Gift: This acrylic Q-tip Holder is a necessory container for everyone. You can send it to your family or your friend, and it is packed with a colorful box.

 

2.ProductParameter (Specification) of theJar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup

Barang NO.

2196


Jeneng Produk:

Jar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup.For Cotton Swabs, Rounds, Balls, Makeup Sponges, Blenders, Bath Salts - Clear/Satin

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

9,5 * 9cm

Bobot:

177

Packing:

48 benda / ctn

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,08 m³


3.Product Feature And Application of theJar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup

★ Kualitas Tinggi: Jar apoteker sing bening iki digawe saka akrilik sing tahan pecah, alternatif kaca sing luwih apik, sing bisa tahan suwe. Ora perlu kuwatir yen tiba ing lantai. Lan sampeyan bisa ndeleng apa sing sampeyan lebokake tanpa dibukak, amarga bahan akrilik sing jelas, iki bakal nggawe urip sampeyan luwih kepenak.

★ Serbaguna lan Pratikal: Ora mung ing jedhing, nanging uga bisa digunakake ing kamar bocah, kamar sing ora apik. Jedhing: kanggo aksen dekorasi kayata cangkang segara, watu kaca utawa mutiara warna lan dekorasi rak jedhing sampeyan. Kamar Tidur: Kanggo nyimpen bal katun, swab katun, bantalan dandanan. Kittench: Kanggo nyimpen kacang garing, pari-parian, permen, lan liya-liyane.

★ Barang-barang Sampeyan Supaya Rapi lan Gampang Dipilih: Tutup ing ndhuwur ditimbang kanthi sampurna kanggo njaga lan njaga ingon-ingon supaya sampeyan ora bisa nyeret barang-barang ing omah, njaga supaya barang tetep resik lan kanthi gampang bisa milih barang sing dikarepake. Gampang Di resiki: Sampeyan bisa ngresiki kanthi gampang nganggo sabun lan banyu.


4.Product Details of the  Jar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup


5.Product Qualification of theJar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup 

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Servingof theJar Plastik Canister Panyimpenan Pisah karo Tutup

 


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Jar Plastik Wadah Panyimpenan Pisah karo Tutup, Tiongkok, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码