Pena Gel Akrilik Donat
  • Air ProPena Gel Akrilik Donat

Pena Gel Akrilik Donat

Kita minangka perusahaan impor lan ekspor kanthi luwih saka 20 taun klompok pengalaman didegake ing taun 1997 lan saiki duwe luwih saka sepuluh anak perusahaan lan luwih saka 1.000 pabrik langsung sing kerja sama karo kita. Kita duwe luwih saka 10.000 jinis produk mode cepet lan luwih saka 500 conto anyar saben wulan. Kita nggawe hubungan sing kuat karo luwih saka 1500 pelanggan internasional. Ing ngisor iki babagan pena gel akrilik donat, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pena gel akrilik donat


1.Pambuka Produk

Pena gel akrilik donat iki uga dianggep hias nalika ngelingi panggunaan. Wujude donat katon lucu banget, tinta alus yen digunakake, ora bakal beku, tinta cepet garing, lan ora bakal dicithak ing tangan sampeyan. Ana macem-macem gaya sing bisa dipilih.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Informasi produk

Barang No.

GH200386

Jeneng

Pena gel akrilik donat

Materi

Plastik

Ukurane

20cm

Bobot

14,8 g

Pemandangan sing ditrapake

Tulisan saben dinane

Pangguna

Siswa; Pegawe kantor


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. tahan lama

2. Tulisan lancar

3. Tampilan ayu

4. Rega murah


Kita wis ngekspor barang-barang kebutuhan saben dina menyang pirang-pirang negara. Pena gel akrilik donat iki gampang banget lan bisa ditrapake. Tangan sampeyan ora bakal ngalami tekanan nalika nulis. Isi ulang bisa diganti. Iki minangka produk sing ramah lingkungan.


4. Rincian Produk

Rincian pena gel akrilik donat kaya ing ngisor iki:


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Paket: Kothak karton sing berkualitas tinggi.

Pangiriman: Liwat segara, kanthi udara utawa Express (UPS, DHL, TNT, Fedex), gumantung karo panjaluk sampeyan dhewe.


6. FAQ

P: Apa MOQ kanggo saben barang?

A: Saben MOQ item iku siji karton, nanging kabeh toko butuh total 30 lintasan, mula sampeyan bisa nyampur 30 barang sing beda.

P: Apa sampeyan bisa desain kanggo kita?
A: Kita duwe tim desainer profesional kanggo nulungi para pelanggan nindakake desain.

P: Yen kita pengin nggawe barang anyar, nanging bisa uga duwe ide, kepiye carane sampeyan bisa nggawe?
A: Kita bisa nggawe cetakan anyar miturut ide sampeyan, umume, yen jumlah sampeyan cukup

P: Apa aku bisa nduwe stiker (kayata "Rincian Importir") sing dipasang ing saben item?
A:"YES".

P: Apa sampeyan bisa ngirim foto kamar pameranku?

A: Kita duwe link ruangan pertunjukan online VR, sampeyan bisa mriksa luwih cetha babagan ruang pertunjukan.


https://www.expoon.com/e/xc7qzjbuq0d/panorama





Panas Tags: Donut Acrylic Gel Pen, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码