Lipat Hamper umbah-umbah Lipat
  • Air ProLipat Hamper umbah-umbah Lipat

Lipat Hamper umbah-umbah Lipat

Bingkai Bambu 2 Bagean Lipat Cuci Lipat Hamper Sorter Launch Storage karo Tutup.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lipat Hamper umbah-umbah Lipat


1.Pambuka Produk

This Lipat Hamper umbah-umbah Lipat offers up a touch of simple rustic whimsy to your ensemble, pretty roomy and sturdy, perfect for your bathroom bedrooms guest room washer room, it's a must-have for every family.

 

2.Spesifikasi Produk

Barang no

HMD508453SBL-2

Katrangan

Bamboo Frame 2 Section Lipat Hamper umbah-umbah Lipat Laundry Storage Basket with Lid

Materi

Bambu + kain Kationik

Pengepakan

Polybag nganggo kertas instruksi

Qty / Ctn

12 set / CTN

Karton Cbm

0.074

Spesifikasi

33 x 54 x 50 cm / 1,05 kg

Wektu Pangiriman

25-35 dina

Sample Lead Time

5-10 dina

MOQ

500 set

Logo utawa desain pelanggan

Kasedhiya

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

âDESIGNED FOR LAUNDRY: Lipat Hamper umbah-umbah Lipat is collapsible, easy to assemble, the sides are sturdy and stand up well

âMATERI TAHAN LAMA: Kain kationik lan bambu 100%, luwih awet lan ayu.

âHAMPER LAUNDRY COLLAPSIBLE: tukang cukur hamper umbah-umbah iki bisa dilipat rata, gampang disimpen ing ngisor amben utawa ing njero lemari yen ora digunakake kanggo ngirit ruangan ..

 

4. Rincian Produk

Detailed pictures of Lipat Hamper umbah-umbah Lipat.

 


5.Kualifikasi Produk

We have BSCI audit factory for Lipat Hamper umbah-umbah Lipat.



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Pengepakan and delivery of Lipat Hamper umbah-umbah Lipat.

 


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000 ~ 3000PCS, kasedhiya uga jumlah cilik.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 3-5 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Lipat Hamper Laundry Hamper, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码