Klip Kayu Woh
  • Air ProKlip Kayu Woh

Klip Kayu Woh

Klompok kita didegake ing taun 1997, Kita melu macem-macem bidang Ekspor Barang Umum, E-commerce lintas batas, Logistik Internasional ... Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China. Ing ngisor iki babagan klip kayu woh, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Klip kayu woh


1.Pambuka Produk

Klip kayu buah iki apik gayane lan kompak. Siji rangkep kemasan gampang disimpen lan ora gampang ilang. Werna sing padhang bisa nghias urip sing mboseni, duwe macem-macem panggunaan, bisa digunakake kanggo dekorasi omah lan toko, utawa sampeyan bisa digunakake minangka folder memo kanggo ngelingake apa sing kudu ditindakake.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Informasi produk

Barang No.

GH200448-6

Jeneng

Klip kayu woh

Tema

Woh

Materi

Kayu

Ukurane

3 * 4cm

Bobot

26g

Werna

Photo Werna


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1.Inventarisasi gedhe

2.Wernaful

3.Jembar panggunaan


Klip kayu iki nduweni woh-wohan minangka tema, warna cerah, varietas lengkap, lan bentuk lucu sing bisa narik kawigatene masarakat. Rega rega fleksibel, lan kita bakal ngupayakake papan diskon paling gedhe kanggo para pelanggan. Saben produk bakal ditliti kanthi tliti sadurunge ninggalake pabrik supaya ora ana masalah kualitas.


4. Rincian Produk

Rincian klip kayu woh kaya ing ngisor iki:


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Paket: Kothak karton sing berkualitas tinggi.

Pangiriman: Liwat segara, kanthi udara utawa Express (UPS, DHL, TNT, Fedex), gumantung karo panjaluk sampeyan dhewe.


6. FAQ

P: Apa MOQ kanggo saben barang?

A: Saben MOQ item iku siji karton, nanging kabeh toko butuh total 30 lintasan, mula sampeyan bisa nyampur 30 barang sing beda.

P: Apa sampeyan bisa desain kanggo kita?
A: Kita duwe tim desainer profesional kanggo nulungi para pelanggan nindakake desain.

P: Yen kita pengin nggawe barang anyar, nanging bisa uga duwe ide, kepiye carane sampeyan bisa nggawe?
A: Kita bisa nggawe cetakan anyar miturut ide sampeyan, umume, yen jumlah sampeyan cukup

P: Apa aku bisa nduwe stiker (kayata "Rincian Importir") sing dipasang ing saben item?
A:"YES".

P: Apa sampeyan bisa ngirim foto kamar pameranku?

A: Kita duwe link ruangan pertunjukan online VR, sampeyan bisa mriksa luwih cetha babagan ruang pertunjukan.


https://www.expoon.com/e/xc7qzjbuq0d/panorama





Panas Tags: Klip Kayu Woh, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码