Pangatur riasan bentuk ati
  • Air ProPangatur riasan bentuk ati

Pangatur riasan bentuk ati

We supplyHeart Makeup Organizer. Luwih becik digunakake minangka panyimpenan kamar mandhi, penyelenggara dandanan utawa Tray Perhiasan kanggo nyimpen Perhiasan, Kesombongan, Kosmetik, Kuas, Parfum

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pangatur riasan bentuk jantung

 

1.Product Introduction of thePangatur riasan bentuk jantung

ThisPangatur riasan bentuk jantung was very hot selling items in many countries. There are 6 irregular quadrangular slots, and 1 large heart-shaped slot, 1 small heart-shaped slot, suitable for conventional and most unconventional lipsticks, small heart-shaped slot can be used for eyebrow shaping Makeup pens, eyebrow brushes and other small beauty tools

 

2.ProductParameter (Specification) of thePangatur riasan bentuk jantung

Barang NO.

1121


Jeneng Produk:

Pangatur riasan bentuk jantung.Prefect use as bathroom storage , makeup organizer or Jewelry Tray for storaging Jewelry, Vanity, Cosmetic, Makeup Brush, Perfume

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

11,8 * 8,5 * 5,8cm

Bobot:

162G

Packing:

96Buah / CTN

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,078m³


3.Product Feature And Application of thePangatur riasan bentuk jantung

★ Nalika angel ditemokake amarga sawetara kosmetik semrawut, lan ora ana papan liya, dakkira sampeyan butuh rak kaya ngono, bisa mbantu ngatur lipstik, sikat dandanan, piso alis, botol parfum, maskara lan Botol cilik losion, lan diselehake kanthi tertib, gampang digoleki

★ Rak iki bisa ngirit ruangan, lan saben nggunakake, sampeyan bisa kanthi cepet nemokake kosmetik utawa alat dandanan sing dibutuhake, lan bisa diselehake ing macem-macem panggonan kayata meja rias, desktop, kamar mandi, meja, lsp. wedi kelembapan

★ Rak iki digawe saka bahan akrilik kandel, tekstur kaya kristal, atose luwih dhuwur tinimbang kaca, lan ora gampang dipecah, awet, lan kemasan karton Gampang diresiki, sampeyan bisa langsung mbilas nganggo banyu resik nalika diresiki, lan sampeyan bisa nggunakake deterjen kanggo ngresiki, sampeyan bisa terus nggunakake sawise garing


4.Product Details of thePangatur riasan bentuk jantung


5.Product Qualification of thePangatur riasan bentuk jantung

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Servingof thePangatur riasan bentuk jantung

 


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Organizer Dandan Bentuk Jantung, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digunakake ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码