Tas Pendingin Terisolasi
  • Air ProTas Pendingin Terisolasi

Tas Pendingin Terisolasi

Tas Makan Siang Terisolasi Bunga Rose Tote Cooler Tote bag Travel Beach Picnic Bag. Ing ngisor iki babagan tas adhem terisolasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tas Pendingin Terisolasi

 

1.Pambuka Produk

Kantong Makan Siang Terisolasi Bunga iki beku lan jaga panganan seger, sayuran, woh, bir, omben-omben lan sapanunggalane yen ora ana sumber adhem. Jaga panganan sing apik lan adhem kanthi foil praktis sing didhelikake karo Tas Pendingin oranye. Wis rong kompartemen cedhak zip, kapasitas gedhe lan tali bahu sing gampang diatur kanggo transportasi sing gampang, nggawe tas adhem iki kudu kanggo barbekyu, piknik lan kemah.

 

2. Spesifikasi Produk

Barang no

G16033-392 / 393/394/395

Katrangan

Tas Makan Siang Terisolasi Bunga Rose Tote Cooler Tote bag Travel Beach Picnic Bag

Materi

Kain Oxford + EPE + Lapisan aluminium

Pengepakan

tas opp

Qty / Ctn

6 pcs / CTN

Karton Cbm

0.05

Spesifikasi

29 * 19 * 37cm / 20L; 36.5 * 24 * 34cm / 30L; 32 * 20 * 34c, / 22L

Wektu Pangiriman

25-35 dina

Sample Lead Time

3-7 dina

MOQ

3000 pcs / warna

Logo utawa desain pelanggan

Kasedhiya

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

âINSULASI - Tas adhem pola Insulated pola Kembang iki apik tenan supaya anggur & bir digawe adhem nganti pirang-pirang jam utawa njaga panas supaya panganan tetep anget lan anget.

âSTANDS UPRIGHT - Gampang nyusun maneh isi tanpa kudu mbukak tas mbukak.

âHEALTHY & HYGIENIC - Ngilangke utawa ngumbah tangan kanthi alon-alon supaya tas bebas saka bakteri sing mbebayani sing nggawe resik & bebas ambune.

 

4. Rincian Produk

Detailed pictures of Tas Pendingin Terisolasi.

 

 

5. Kualifikasi Produk

We have BSCI audit factory for Tas Pendingin Terisolasi.

 

 

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Pengepakan and delivery of Tas Pendingin Terisolasi.

 

 

7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 3-5 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Tas Pendingin Terisolasi, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码