Sikat riasan
  • Air ProSikat riasan

Sikat riasan

Kita nyuplai 4 # Kuas Sikat Upgrade Aplikasi Tanpa Gigi Cepet Yayasan Sikat Gigi Concealer Blusher Cair Krim Bubuk Alat Campuran Kosmetik 1PC. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sikat riasan

 

1.Product Introduction of the Sikat riasan

This Sikat riasan was very hot selling items in many countries. Perfect for makeup lady and individuals with normal to sensitive skin and will not irritate you.


2.Product Parameter (Specification) of the Sikat riasan

Barang NO.

20AL71304


Jeneng Produk:

4# Sikat riasan Upgraded Fast Flawless Application Toothbrush Foundation Concealer Blusher Liquid Cream Powder Cosmetic Blending Tool 1PC

Bahan:

Serat gaweyan

Ukuran:

15cm

Bobot:

18g

Packing:

600 pcs / CTN

Paket:

Tas Opp

Carton Ukuran:

46,8 * 32 * 42,5cm


3.Product Feature And Application of the Sikat riasan

★ GANDA UPGRADED: Gandheng sing bisa ditekuk gampang ditahan lan ditekuk nganti 90 ° kanggo nyedhiyakake stabilitas sing luwih gedhe lan aplikasi sing luwih apik tanpa rusak.

˜… GAMPANG GAMPANG: Bulu sikat sikat sintetis sing alus lan alus kanthi alus tanpa jangkoan tanpa cacat lan rasane nyenengake kanggo wajah malaikat sampeyan.

★ DESAIN LEVEL: Ditarik karo akeh penggemar kecantikan, lan wis dites kanthi apik dening akeh seniman riasan lan perancang produk


4.Product Details of the Sikat riasan


5.Product Qualification of the Sikat riasan

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Serving of the Sikat riasan

 


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.






Panas Tags: Sikat rias, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码