Tas Rias Marmer
  • Air ProTas Rias Marmer

Tas Rias Marmer

Kami nyedhiyakake Tas Rias Marmer, Kasus Tampilan Kosmetik LKE Kasus Plancongan Marmer Waterproof Portable Makeup Bags Makeup Organizer. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tas Rias Marmer

 

1.Product Introduction of the Tas Rias Marmer

This Tas Rias Marmer was very hot selling items in many countries. Suitable for party, travel or for home use, You can bring it to anywhere you want


2.Product Parameter (Specification) of the Tas Rias Marmer

Barang NO.

ZJY1910002


Jeneng Produk:

Tas Rias Marmer,LKE Cosmetic Display Cases Waterproof Marble Travel Cases Portable Makeup Bags Makeup Organizers

Bahan:

PU

Ukuran:

18 * 7 * 12 (H) CM

Packing:

60 pcs / CTN

Paket:

Tas Opp

Carton Ukuran:

0,13cbm


3.Product Feature And Application of the Tas Rias Marmer

★ Desain Khusus: Marmer, Sangat populer ing bubar iki, Yen nggawa pesta, Bakal ngidini sampeyan dadi fokus.

★ Ringan lan Portabel: Kanggo acara plancongan utawa plancongan iku sampurna

★ Kulit anti banyu: Ora usah kuwatir udan, Gampang diresiki, Cukup usap nganggo jaringan teles utawa kain lembab.


4.Product Details of the Tas Rias Marmer


5.Product Qualification of the Tas Rias Marmer

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 

 

6.Deliver,Shipping And Serving of the Tas Rias Marmer

 

 

7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Tas Rias Marmer, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码