Piranti Reresik Serbaguna Kanthi Gagang Kayu-(2074-1ï¼ ‰
  • Air ProPiranti Reresik Serbaguna Kanthi Gagang Kayu-(2074-1ï¼ ‰

Piranti Reresik Serbaguna Kanthi Gagang Kayu-(2074-1ï¼ ‰

Kita nyediakake alat cleaing serbaguna nganggo gagang kayu. Gosok Sikat Nyaman Genggeman Bristles Kaku, Scrubber Rumah Tangga Tugas abot kanggo Omah lan Jedhing Dapur Jedhing Toilet Hot Tube Karpet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti cleaing serbaguna kanthi gagang kayu


1.Produksi Pambuka alat cleaing serbaguna kanthi gagang kayu

Alat cleaing serbaguna kanthi gagang kayu iki adol barang sing panas banget ing pirang-pirang negara. Sikat Gosok Dirancang nganggo Bristles sing Tugas abot lan Kuat. Fleksibel Nggawe Kuas Sikat Alat Pembersih Sempurna kanggo Reresik Sederhana lan Reresik Ekstra Sulit lan Mbusak Noda Perlu Disebutake yen Sikat Kurva Cilik Dikandung ing Sikat Besar.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) alat cleaing serbaguna kanthi gagang kayu

Barang NO.

2074-1


Jeneng Produk:

alat multipurposecleaing nganggo gagang kayu. Gosok Brush Nyaman Genggeman Bristles Kaku, Scrubber Rumah Tangga Tugas abot kanggo Omah lan Pancuran Mandi Kamar Mandi Wastafel Toilet Panas Karpet.

Bahan:

Plastik lan kayu

Ukuran:

14 * 6,5 * 10,5cm

Bobot:

110g

Packing:

24 pcs / CTN

Paket:

Cancag

Carton Ukuran:

28 * 26 * 21cm


3. Fitur Produk lan Aplikasi alat cleaing serbaguna kanthi gagang kayu

˜… Ngatasi bak sampeyan nganggo sikat sing nggabungake bulu sing angel kanggo grout ing njero lan wulu sing lembut kanggo njaba. Pegangan sing mlengkung ngidini sampeyan mudhun lan reged tanpa usaha.

★ GAMPANG SELESA: Gagang sing bentuké ergonomis gampang nggampangaké tekanan nalika nggosok tanpa nyuda awak. Desain nada ganda nampilake alur karet sing luwih kepenak dipegang

★ KANGGO JAMUR PANJANG: Bulu kaku kenceng dipasang ing sirah sikat; Bulu tahan lama jumeneng sawise dienggo terus; Sikat scrub Superio bakal tahan pirang-pirang taun nganti kepenak.


4.Rincian Produk alat cleaing serbaguna kanthi gagang kayu


5. Kualifikasi Produk alat cleaing serbaguna kanthi gagang kayu

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6. Kirim, Kirim Lan Nglayani alat cleaing serbaguna kanthi gagang kayu


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Piranti Reresik Serbaguna Kanthi Gagang Kayu-(2074-1ï¼ ‰, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digunakake ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码