Kit Buffer Kuku
  • Air ProKit Buffer Kuku

Kit Buffer Kuku

Kita nyediakake Nail Buffer Kit, 180/240 Grit Double Sided Gel Files, Bahan Cuci Papan Emery Washable, 10 PACK. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Buffer Kuku


1.Product Introduction of the Kit Buffer Kuku

This Kit Buffer Kuku was very hot selling items in many countries.These professional quality nail files provide you a great solution to maintain your beautiful acrylic, natural and false nails. You can have in professional salons and DIY nail art at home.


2.Product Parameter (Specification) of the Kit Buffer Kuku

Barang NO.

20AL8131


Jeneng Produk:

Kit Buffer Kuku,180/240Grit Double Sided Gel Files, Washable Emery Boards Material Set, 10 PACK

Bahan:

KAYU

Ukuran:

17,8 * 2cm

Packing:

300 pcs / CTN

Paket:

Tas Opp

Carton Ukuran:

46,8 * 32 * 42,5cm


3.Product Feature And Application of the Kit Buffer Kuku

★ MATERI KUALITAS PREMIUM: 180/240 File Kuku digawe nganggo bahan kayu lan kayu emping sing paling apik. Dirancang nganggo sisih ndhuwur & Sisih Ganda, file kuku sing apik, kuat & awet iki menehi pengalaman nggawe kuku sing nyaman. Sampeyan mung kudu ngetrapake tekanan ringan, nanging bisa ndeleng asil kanthi cepet lan ora bakal ditekuk!

˜… ALAT PEMILIHAN KUNCING NILAI: File kuku ireng bisa digunakake kanthi cepet kanggo nyukur utawa mbentuk kuku akrilik kanthi bentuk utawa dawa sing dipengini. Dheweke uga sampurna kanggo ngilangi gel ekstensi pol utawa kuku palsu, lan cocog kanggo Pet Grooming!

★ FILES KUNCUR CUCI: Papan empedine sisi loro iki bisa dicuci nganggo banyu, sing cepet & gampang diresiki.


4.Product Details of the Kit Buffer Kuku


5.Product Qualification of the Kit Buffer Kuku

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the Kit Buffer Kuku


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebuing logo pelanggan & desain printing kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Nail Buffer Kit, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码