Warta Industri

Apa kaluwihan obeng multi-fungsi?

2020-05-11
Apa ngawut-awut utawa ora mbukak, anti-clamp bisa nyegah sekrup supaya ora ilang. Amarga tabung safety minangka tabung stainless steel sing langsing, kanggo papan cilik sing ora bisa dicapai tangane manungsa, sekrup kasebut bisa kanthi otomatis mlebu rongga sekrup nalika sekrup dibongkar, lan bisa gampang dicopot ing tumindak anti-clamp. Amarga sekrup dipasang ing rongga sekrup, sekrup bisa dipasang kanthi tepat ing target, lan rongga sekrup yaiku tabung logam, sing bisa nyegah sekrup supaya ora tip sadurunge mlebu target, lan mesthi selaras karo batang obeng , supaya sekrup gampang meneng. Amarga sekrup dipasang ing rongga sekrup, driji manungsa ora prelu nutul sekrup, mula ora bakal ngawut-awut sadurunge ngetik target lan nglarani driji kaya nalika nggunakake obeng biasa. Amarga efek anti-clamping, obeng bisa nggawa sekrup lan nancepake target menyang sembarang arah, lan sekrup ora bakal geser mudhun amarga tumindak gravitasi.

Cara nggunakake obeng multi-fungsi: Nalika meneng, pasang sekrup ing rongga sekrup, tahan tabung aman (utawa gagang sederhana) nganggo tangan siji kanggo pucuk sekrup ing target, lan gunakake tangan liyane kanggo muter obeng nangani Nalika nyopot sekrup, tahan silinder keamanan nganggo tangan siji kanggo nyurung obeng menyang kabel, lan gunakake tangan liyane kanggo muter gagang obeng.