Warta Industri

Apa bedane cermin riasan lan kaca biasa?

2020-07-21

Nalika ndandani saben dina, kita mesthi ndeleng kaca.

Akeh blog kaendahan nggunakake pangilon sing beda karo masarakat biasa.

Meh mung ana sijipangilon dandanan: Banjur ana pitakon: Apa bedane apangilon dandananlan kaca biasa? Apa pancene prelu tuku apangilon dandanan?


1. Prinsip dhasar sakapangilon dandananslan kaca biasa biasane beda karo kaca biasa. Prinsip dhasar yaiku nggambarake cahya asli, lan lingkungan sekitar bisa langsung dibayangke ing pangilon.


Yen lingkungan ing sekitar sampeyan luwih peteng, bayangan ing pangilon bakal luwih peteng.


Mula, biasane, cara dandanan kita bakal luwih abot, tangan dadi luwih abot, lan dandanane bakal kandel banget.

pangilon dandanan

2. Ukurane ingpangilon dandananbeda karo kaca biasa.


Yen sampeyan masang kaca pangilon ing meja riasan, umume ora bakal ganti, sampeyan bisa sumunar ing sisih ndhuwur.


Profesional makeup mirrorsora mung bisa nggedhekake fitur rai, nanging uga nemtokake cara dandanan lan area awak ndhuwur miturut ukuran sampeyan.


3. Pangilon dandananbisa mulihake nilai kecantikan sampeyan, amarga pangilon kita mung nggambarake lingkungan, amarga dandanane biasane digawe ing ruangan, nanging dandanan biasane digawe kanthi cahya alami utawa sinar matahari, mula presentasi dandanane beda-beda, lan biasa pangilon mung bisa nampilake dandanan ing ruangan, mula prelu nggunakake apangilon dandanan.