Oval Original Clear PVC Shower Mat-(YS-6939Bï¼ ‰
  • Air ProOval Original Clear PVC Shower Mat-(YS-6939Bï¼ ‰

Oval Original Clear PVC Shower Mat-(YS-6939Bï¼ ‰

We supply Oval original clear PVC Shower Mat, 68.5 * 38cm, Machine Dicuci, Antibakteri, tikar shower ukuran gedhe kanthi Bolongan Saluran lan Cangkir Hisap

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Oval Asli Clear Pancuran PVC Mat


1.Produksi Pambuka Tikar Pancuran PVC asli sing Oval

Tikar Pancuran Asli Oval asli Oval iki laris banget ing pirang-pirang negara. Cocog banget kanggo panggunaan omah saben dina, cocog kanggo meh kabeh permukaan sing alus. Lindhungi anggota kulawarga supaya ora kesusu nalika padusan lan ayo padha seneng wektu padusan saben dina kanthi seneng. Aja nggunakake tikar ing permukaan bertekstur amarga cangkir nyedhot ora bisa dicekel kanthi bener.

Kanggo nyegah jawah, monggo adhem lantai kanthi banyu sithik sadurunge ngiseni tikar, banjur pencet tikar mandhi kanthi tangan kanggo ngencengi cangkir nyedhot ing permukaan sing alus.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Tikar Pancuran PVC sing asli Oval

Barang NO.

YS-6939B


Jeneng Produk:

Oval asli beningPVCSower Mat, 68.5 * 38cm, Mesin Cuci, Antibakteri, mateng sizeshower gedhe kanthi Bolongan Saluran lan Cangkir Hisap

Bahan:

PVC

Ukuran:

68,5 * 38cm

Bobot:

460g

Packing:

24 pcs / CTN

Paket:

Strip plastik lan kertas

Carton Ukuran:

41 * 35 * 22cm


3. Fitur Produk lan Aplikasi Tikar Pancuran PVC asli sing Oval

★ MATI MANDIL:

Bahan sing berkualitas lan tahan lama
Genggeman kuwat lan lumahing non-slip
Cocog kanggo adus
Mesin Bisa dicuci supaya gampang diresiki
bolongan saluran kanggo garing kanthi cepet

★ JAMINAN KUALITAS TINGGI:

Digawe saka bahan sing awet lan aman, yaiku Tahan Antibakteri lan Jamur, Ora Mambu Beracun.

★ MUTIPLE NGGUNAKAN SUITASI:

Bisa digunakake ing Bak Mandi, Pancuran / Jedhing, Spa lan jogan Kolam renang
Cocog kanggo Omah, Hotel, Toilet, Salon Kecantikan


4. Rincian Produk Oval Tikar Pancuran Asli Oval sing asli


5. Kualifikasi Produk Oval Tikar Pancuran Asli Oval asli

Kita duwe tim QC profesional kanggo mriksa barang, lan kita bakal mriksa barang sadurunge dikirim.


6. Pangiriman, Kirim Lan Nglayani Kit Kuku Stainless Steel 8 Ing 1


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1200PCS, kasedhiya uga jumlah sithik.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Oval Original Clear PVC Shower Mat-(YS-6939Bï¼ ‰, Cina

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码