Pebble Bathtub Mat
  • Air ProPebble Bathtub Mat

Pebble Bathtub Mat

We supply Pebble Bathtub Mat Mat-Slip Mat pads with Cangkir Hisap, Bolongan Saluran kanggo Bak Mandi. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pebble Bathtub Mat


1.Produksi Pambuka Pebble Bathtub Mat

Pebble Bathtub Mat iki larang banget adol barang ing pirang-pirang negara. Tikar adus lan kamar mandhi anti slip kalebu akeh cangkir sedhot sing bisa ditrapake ing permukaan sing alus. Cangkir nyedhot sing kuat nyedhiyakake perlindungan safety 360 derajat kanggo pangguna.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Tikar Bak Pebble

Barang NO.

20YK0140


Jeneng Produk:

Pebble Bathtub Mat Non-Slip Tikar Pancuran Kanthi Cangkir Hisap, Bolongan Saluran kanggo Bak Mandi

Bahan:

PVC

Ukuran:

69X35cm

Bobot:

500g

Packing:

24 pcs / CTN

Paket:

Kertu sing diikat

Carton Ukuran:

38x35x22cm


3. Fitur Produk lan Aplikasi Mat Pebble Bathtub

★ DESAIN DRAINING: Ana ruang ing antarane 'batu palsu' sing ngidini saluran tengah dikelola, lan ora luwih becik kanggo ngethok bolongan sing luwih gedhe.

★ Gampang dibersihake: Cukup ngumbah nganggo andhuk banjur dilebokake ing kamar mandhi utawa bak sawise siklus muter ora apa-apa, ora butuh mesin kanggo dicuci.

★ HEBAT KANGGO WONG TUA, BAYI & Bocah-bocah enom: Bocah ora enak lan ukurane, kasur kamar mandi Enkosi njamin siraman & siraman bayi, bocah cilik, uga wong tuwa utawa simbah sing wis tuwa.


4. Rincian Produk Mat Pebble Bathtub


5. Kualifikasi Produk Pebble Bathtub Mat

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nyedhiyakake Tikar Bak Pebble


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.


6.Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Pebble Bathtub Mat, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digunakake ing Tiongkok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码