Kasus Pensil
  • Air ProKasus Pensil

Kasus Pensil

Klompok kita didegake ing taun 1997 lan saiki duwe luwih saka sepuluh anak perusahaan lan luwih saka 1.000 pabrik langsung sing kerja sama karo kita. Kita melu macem-macem bidang Ekspor Barang Umum, E-commerce Lintasan, Logistik Internasional ... Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China. Ing ngisor iki yaiku babagan potlot, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kasus Pensil


1.Pambuka Produk

Iki minangka potlot pensil sing kreatif banget. Amarga dheweke ngutip elemen laser, produk kasebut nggawe luwih keren lan ngidini sampeyan tampil lan dadi pensil sing paling apik. Ana macem-macem warna sing bisa dipilih, yaiku lanang utawa wadon, mesthi ana sing cocog.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Informasi produk

Barang No.

8137

Jeneng

Kasus Pensil

Pangguna

Para siswa

Materi

TPU

Ukurane

25 * 6,5 * 8,5cm

Bobot

74,4g


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Kacepetan

2.Laser

3. MOQ Rendah


Bahan anti banyu digunakake minangka kemasan njaba, sing ora mung nglindhungi alat tulis nanging uga ngluwihi umur layanan produk. Ritsleting ora bakal beku, lan lancar yen digunakake. MOQ kurang, mula aja padha kuwatir mundur.


4. Rincian Produk

Rincian potlot kaya ing ngisor iki:


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Paket: Kothak karton sing berkualitas tinggi.

Pangiriman: Liwat segara, kanthi udara utawa Express (UPS, DHL, TNT, Fedex), gumantung karo panjaluk sampeyan dhewe.


6. FAQ

P: Apa MOQ kanggo saben barang?

A: Saben MOQ item iku siji karton, nanging kabeh toko butuh total 30 lintasan, mula sampeyan bisa nyampur 30 barang sing beda.

P: Apa sampeyan bisa desain kanggo kita?
A: Kita duwe tim desainer profesional kanggo nulungi para pelanggan nindakake desain.

P: Yen kita pengin nggawe barang anyar, nanging bisa uga duwe ide, kepiye carane sampeyan bisa nggawe?
A: Kita bisa nggawe cetakan anyar miturut ide sampeyan, umume, yen jumlah sampeyan cukup

P: Apa aku bisa nduwe stiker (kayata "Rincian Importir") sing dipasang ing saben item?
A:"YES".

P: Apa sampeyan bisa ngirim foto kamar pameranku?

A: Kita duwe link ruangan pertunjukan online VR, sampeyan bisa mriksa luwih cetha babagan ruang pertunjukan.


https://www.expoon.com/e/xc7qzjbuq0d/panorama





Panas Tags: Kasus Pensil, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码