Set Reresik Meja Plastik- (2073)
  • Air ProSet Reresik Meja Plastik- (2073)

Set Reresik Meja Plastik- (2073)

Kita nyediakake set reresik meja plastik, Plated gagang, Plastik Debu Pan ,, Cocog kanggo Meja, Meja, Keyboard, mobil, Kabinet, Sofa lan Area Liyane

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

set reresik meja plastik


1.Product Introduction of the set reresik meja plastik

This set reresik meja plastik was very hot selling items in many countries. Mini Dustpan and Brush help you to solve your cleaning troubles immediately, creating a healthy environment.


2.Product Parameter (Specification) of the set reresik meja plastik

Barang NO.

2073


Jeneng Produk:

set reresik meja plastik,Plated handle, Plastic Dust Pan,,Suitable for The Table, Desk, Keyboard, car, Cabinet, Sofa and Other Areas

Bahan:

Plastik, logam lan poliester

Ukuran:

32 * 23 * 6,5cm

Bobot:

191 g

Packing:

12setel / ctn

Paket:

Cancag

Carton Ukuran:

70 * 24 * 25cm


3.Product Feature And Application of the set reresik meja plastik

★ MATERI PREMIUM:

Bahan debu lan sikat bahan plastik, ramah lingkungan, alus ringan, lan awet. Sikat alus, kompak, reresik gampang lan efisien, Tanpa goresan. Dishtowel iku empuk banget lan ora ana tangan sing nglarani, ora gampang luntur, bisa ngusap tangan lan permukaan obyek. Gampang diresiki tanpa noda. Jangka panjang lan panggunaan bola-bali

★ MULTIPURPOS:

Set Dustpan lan sikat sing apik yaiku setelan sing cocog kanggo ngresiki rambut lantai jedhing, wastafel, jubin pawon, sudhut, meja, keyboard, lan wilayah sing angel digayuh. Sampeyan uga bisa gampang dienggo reresik ing ngisor sofa

★ Gampang disimpen:

Sikat jepit dadi desain dustpan cocok kanggo panyimpenan terpusat, ora bakal njupuk papan. Sikat lan dustpan dirancang kanthi bolongan gantung supaya gampang disimpen.


4.Product Details of the set reresik meja plastik


5.Product Qualification of the set reresik meja plastik

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the set reresik meja plastik


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6.Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Plastik Meja Reresik Meja- (2073), China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digunakake ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码