Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kanggo Jedhing
  • Air ProSikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kanggo Jedhing

Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kanggo Jedhing

Kita nyedhiyakake sikat Plastik Toilet Mangkuk Plastik Freestanding kanggo Panyimpenan lan Organisasi Kamar Mandi - Hemat Ruang, Kuat, Reresik Jero, Sikat Katutup. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kamar Mandi

 

1.Product Introduction of the Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kamar Mandi

This Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kamar Mandi was very hot selling items in many countries. This item makes your bathroom tidier and more modern and which is your new way of hygiene and elegance.


2.Product Parameter (Specification) of the Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kamar Mandi

Barang NO.

19YK2110

Jeneng Produk:

Freestanding Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kamar Mandi Storage and Organization - Space Saving, Sturdy, Deep Cleaning, Covered Brush

Bahan:

PP

Ukuran:

9 * 42cm

Packing:

60 set / Ctn

Paket:

Tas Opp

Carton Ukuran:

61 * 51 * 55cm


3.Product Feature And Application of the Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kamar Mandi

★ STYLISH STORAGE: Toilet sikat karo wadhah individu nyedhiyakake panyimpenan sing sederhana lan wicaksana supaya lantai tetep resik lan garing.

★ TURUN & DISCREET: Sikat rambut sing wulu dibersihake kanthi jero supaya bisa tekan kamar sing mandhi.

★ DESAIN KOMPAK: Desain ngirit ruangan cocog karo area jedhing sing nyenyet, saengga gampang diselehake.


4.Product Details of the Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kamar Mandi


5.Product Qualification of the Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kamar Mandi

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Serving of the Sikat Toilet Plastik Toilet lan Pemegang Kamar Mandi

 


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.






Panas Tags: Sikat Plastik Toilet Toilet Plastik Kanggo Kamar Mandi, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码