Cermin Rias Saku
  • Air ProCermin Rias Saku
  • Air ProCermin Rias Saku

Cermin Rias Saku

Kami nyedhiyakake Cermin Plancong Cermin Plancongan Cermin Plastik Cermin nganggo Cermin Kosmetik Cermin Elegan Compact Pocket Pensil Cermin. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cermin Rias Saku


1.Produksi Pambuka Mirror PocketMakeup

PocketMakeup Mirror iki dadi barang sing adol larang ing pirang-pirang negara. Mirror Rias kanggo Purses lan lelungan. Desain sing bisa dilipat, gampang dijupuk ing kanthong utawa tas tangan.


2.Product Parameter (Specification) of the Cermin Rias Saku

Barang NO.

19YK2020


Jeneng Produk:

Metal Compact Mirror Travel Cermin Rias Saku Purse Mirror with Dual View Cosmetic Mirror Elegant Compact Pocket Handheld Makeup Mirror

Bahan:

SS + KACA

Ukuran:

DIA 7cm

Packing:

300 pcs / CTN

Paket:

kothak

Carton Ukuran:

39 * 34 * 40cm


3. Fitur Produk lan Aplikasi Kanthong Mirror

★ Kualitas & desain premium - Pangilon kompak sing digedhekake dirancang kanthi kalorone nganggo logam bermutu tinggi (dudu ABS utawa plastik), lan ing njero fitur twomirrors, sisih siji biasa, sisih liyane digedhekake.

★ 1X & 2XMagnifikasi - Pangilon kompak iki nduweni rong kaca kanggo kabeh panggunaan forcosmetic, sisih mirror biasa nuduhake refleksi sing jernih, dene cermin sing digedhekake2X bisa digunakake kanggo maskara, eyebrow tweezing and plucking, flossing etc.

★ Pangaturan sing Alesan - Pangilon make-up sing lucu banget cahya iki. Cermin kompak nduweni tampilan tampilan sing luwih alarm tinimbang sing paling akeh, sing luwih gampang dibentuk. Dilengkapi nganggo engsel logam sing kuat sing ora bisa retak.


4. Rincian Produk Mirror PocketMakeup


5.Product Qualificationof the Cermin Rias Saku

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan bakal mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Servingof the Cermin Rias Saku


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe 23 taun pengalaman ing lapangan iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging ragad pengepakan tambahan kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah cilik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa.


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim email babagan priksaan. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu utama kita yaiku 25-45 dina gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan Alibabatrade.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Alibaba TradeAssurance.





Panas Tags: Mirror Rias Pocket, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码