Bunder Silikon Ukuran Bunder Kanthi Sikat Gagang Kayu-(3005-1ï¼ ‰
  • Air ProBunder Silikon Ukuran Bunder Kanthi Sikat Gagang Kayu-(3005-1ï¼ ‰

Bunder Silikon Ukuran Bunder Kanthi Sikat Gagang Kayu-(3005-1ï¼ ‰

Kita nyedhiyakake Bunder silikon ukuran bunder nganggo sikat gagang kayu, Sikat Karet Bristle Lembut. Sikat lan kumpul bledug utawa kotoran. Bisa dicuci lan bisa nggunakake njero ruangan & ruangan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bunder silikon ukuran bunder kanthi sikat gagang kayu


1.Product Introduction of the Bunder silikon ukuran bunder kanthi sikat gagang kayu

This Bunder silikon ukuran bunder kanthi sikat gagang kayu was very hot selling items in many countries. Sturdy-meets-sustainable design Stores  for fast, tidy drying.Silicone bristles to tackle tough messes such as grout grime and shower scum.Made of non-toxic materials


2.Product Parameter (Specification) of the Bunder silikon ukuran bunder kanthi sikat gagang kayu

Barang NO.

3005-1


Jeneng Produk:

Bunder ukuran silikon Bristles nganggo sikat kayu, Sikat Karet Bristle Lembut. Narik lan kumpul bledug utawa kotoran. Bisa dicuci lan bisa digunakake ing njero ruangan & ruangan


Bahan:

Plastik lan silikon

Ukuran:

26,5 * 5.5cm

Bobot:

82g

Packing:

24 pcs / CTN

Paket:

Kardus kertas

Carton Ukuran:

28 * 23 * 19cm


3.Product Feature And Application of the Bunder silikon ukuran bunder kanthi sikat gagang kayu

★ Silikon Sikat supaya gampang ngresiki wilayah sing pengin diresiki. Iki minangka rereged sing irit lan resik ing kamar mandhi utawa pawon. Ora ana ambune.

☠... Genggeman Nyaman: Gagang sing ergonomis nggawe gampang ditangani lan ngirit tenaga kerja. Fitur desain unik, gagang PP berkualitas tinggi sing dadi luwih kepenak dipegang, lan rasane mantep.

★ .Sikat sikat ora bakal ngrusak permukaan obyek kasebut. Sampurna kanggo ngresiki piring, wajan, papan potong, jubin, judhul, bathtub, kamar mandi lan liya-liyane. Gampang ngresiki tugas sing abot, garing sawise diresiki; Panganggone berkelanjutan; Bakal tetep nyoba wektu.


4.Product Details of the Bunder silikon ukuran bunder kanthi sikat gagang kayu


5.Product Qualification of the Bunder silikon ukuran bunder kanthi sikat gagang kayu

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of Bunder silikon ukuran bunder kanthi sikat gagang kayu


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Bunder Silikon Ukuran Bunder Kanthi Sikat Gagang Kayu-(3005-1ï¼ ‰, Cina

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码