Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut
  • Air ProGenggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut

Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut

Kita nyedhiyakake 4 Self Stick, Grip Self Holding Rol Rambut Gaya Cling Styling Angkat Volume lan Apik kanggo Rambut Rapi & Cekak. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut

 

1.Product Introduction of the Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut

This Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut was very hot selling items in many countries. Rollers are designed to produce beautiful loose curls without the use of heat.


2.Product Parameter (Specification) of the Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut

Barang NO.

19YK2001


Jeneng Produk:

4 Self Stick, Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut Cling Styling Volume LiftAndGreat for Fine & Short Hair

Bahan:

PLATIK

Ukuran:

¦32x63

Packing:

72 kothak / ctn

Paket:

Kothak Pvc

Carton Ukuran:

50 * 24 * 37cm


3.Product Feature And Application of the Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut

★ DIY Dhewe- DIY sampeyan rambut ing omah, Ora prelu dadi panas lan aditif kimia, rambut kriting fisik, aja nganti ngrusak rambut.

★ ROLLER PROFESIONAL- Rol profesional iki kudu duwe rol cling sing bisa turu lan nggawe gaya apik kanthi gampang.

★ GAYA GUNUNG VINTAGE- Alat tata cara praktis sing bisa nulungi sampeyan nggunakake kabeh gaya rambut antik kanthi gampang. Gampang digunakake kanthi efek apik tenan. Ora ana perawatan kimia, nglindhungi rambut.


4.Product Details of the Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut


5.Product Qualification of the Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 

 

6.Deliver,Shipping And Serving of the Genggeman Dhewe Nyekel Rol Rambut

 

 

7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.






Panas Tags: Genggeman Diri Gulung Rambut, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Gawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码