Pancuran Loofahs Ball
  • Air ProPancuran Loofahs Ball

Pancuran Loofahs Ball

We supply Shower Bath Sponge Shower Loofahs Balls 50g / PC kanggo Kamar Mandi Cuci Tubuh Pria Wanita. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pancuran Loofahs Ball

 

1.Product Introduction of the Pancuran Loofahs Ball

This Pancuran Loofahs Ball was very hot selling items in many countries. The Bath Shower Sponge is made of Eco Friendly and fully Recyclable Material, won’t harsh to the skin, give your skin a healthy natural glow.


2.Product Parameter (Specification) of the Pancuran Loofahs Ball

Barang NO.

19YK2233

Jeneng Produk:

Shower Bath Sponge Pancuran Loofahs Ball50g/PC for Body Wash Bathroom Men Women

Bahan:

poliethelin

Bobot:

50g

Packing:

192 pcs / CTN

Paket:

Cancag

Ukuran Karton:

50 * 45 * 50cm


3.Product Feature And Application of the Pancuran Loofahs Ball

˜… KETAT KETAT - spons loofah mandhi iki nggunakake teknik simpul tali anyar, kanthi nyengsemake keteguhan lan daya tahan saben inti spons spons awak. Dheweke ora bakal gampang ambruk.

★ TEXTUR SUPERIOR - Kantong spons sing dicuci awak digawe saka bahan bermutu, ramah kulit, alus lan alus. Tekstur sing apik iki alus ing awak, mbuwang kulit, lan cocog kanggo pria, wanita, lan bocah.

˜… WARNA MULTIPLE - Kasedhiya telung pilihan warna elegan lan klasik supaya sampeyan bisa cocog karo dekorasi kamar mandhi. Kanggo kulawarga, saben anggota kulawarga bisa milih warna dhewe-dhewe.


4.Product Details of the Pancuran Loofahs Ball


5.Product Qualification of the Pancuran Loofahs Ball

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 

 

6.Deliver,Shipping And Serving of the Pancuran Loofahs Ball

 

 

7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.

 

6.Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.






Panas Tags: Bola Loofah Pancuran, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码