Botol Banyu Teleskopik Silikon
  • Air ProBotol Banyu Teleskopik Silikon

Botol Banyu Teleskopik Silikon

Perusahaan kami duwe luwih saka 10.000 jinis produk mode cepet lan luwih saka 500 conto anyar saben wulan, lan nggabungake elemen Estetika lan Mode Cepet menyang saben produk, narik akeh pelanggan lan dadi luwih populer ing jagad iki. babagan botol banyu teleskop silikon, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Botol banyu teleskop silikon


1. Instruksi Produk

Desain teleskopik, kompak lan entheng, gampang digawa lan digunakake.


2. Parameter Produk

Barang NO.

XC-411

Jeneng Produk

Botol banyu teleskop silikon

Materi

Silikon + PP

Ukuran (cm)

4,5 * 22

Volume (ml)

500


3. Fitur Khas Produk

Bahan bermutu, non beracun lan tanpa rasa

Digawe saka silikon, tekstur alus, rasane tangan sing apik banget

Bukti banyu lan anti scalding kanggo nglindhungi desktop


4. Fitur Produk lan Aplikasi

Amarga bahan khusus, mula cocog kanggo kemah, piknik, hiking lan plancongan.


5.Rincian Produk

Werna ana telu warna, jambon, biru, abu-abu, apik banget.


6. Kualifikasi Produk

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim


7. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Layanan Express Internasional, transportasi Udara lan Laut



8.FAQ

1. Kepiye mawis pirang-pirang taun apa sampeyan wis mlebu ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Botol Banyu Teleskopik Silikon, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Gawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码