Dispenser Ajaib Sabun
  • Air ProDispenser Ajaib Sabun
  • Air ProDispenser Ajaib Sabun
  • Air ProDispenser Ajaib Sabun

Dispenser Ajaib Sabun

Kita nyuplai Sabun Sihir Dispenser Sabun Otomatis Dispenser Tutul dispenser sabun cair counter-top basis anti banyu kanggo Kamar Mandi sabun, lotion utawa Sanitizer biasa / Lampu lan Jeruk. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dispenser Ajaib Sabun


1.Produksi Pambuka Dispenser SabunMagic

This Dispenser Ajaib Sabun was very hot selling items in many countries. The upgraded sensor prolongs the working life of it and is sensitive so you can get touchless free soap quickly and enjoy your happy life.


2.Product Parameter (Specification) of the Dispenser Ajaib Sabun

Barang NO.

19YK2030

Jeneng Produk:

 Dispenser Ajaib Sabun Automatic Soap Dispenser Touch less counter-top liquid soap dispenser waterproof base for Bathrooms regular soap, lotion or Sanitizer w/Light up and Chime

Bahan:

Plastik

Ukuran:

10 * 11 * 21Cm

Bobot:

400ml

Packing:

30 pcs / CTN

Paket:

kothak warna

Carton Ukuran:

52 * 36 * 44cm

Bobot karton:

10kgs


3. Fitur Produk lan Aplikasi Dispenser Sabun

★ Touchless Dispenser Ajaib Sabun - non-contact motion sensing technology, this hands-free soap dispenser is designed with built-in infrared sensor, just put your hand The soap is automatically dispensed under the sensor.

★ Seneng Ngumbah Tangan - dispenser sabun sing umbah-umbah seneng-seneng lan mbantu bocah-bocah mbentuk kebiasaan sehat ngumbah tangan

˜… Instalasi lan refill keamanan kanthi cepet - Copot tangki sabun saka torefill ngisor.


4. Rincian Produk Dispenser SabunMagic


5.Product Qualification of the Dispenser Ajaib Sabun

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan bakal mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Servingof the Dispenser Ajaib Sabun


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe 23 taun pengalaman ing lapangan iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging ragad pengepakan tambahan kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah cilik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim email babagan priksaan. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan Alibabatrade.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Alibaba TradeAssurance.





Panas Tags: Dispenser Ajaib Sabun, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码