Pemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja
  • Air ProPemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja

Pemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja

We supply Toilet Bowl Brush and Holder, Toilet Brush Holder Stainless With Steel Handle Durable Bristles Deep Clean Compact Bathroom Brush Save Space Good Grip Anti-Drip. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja


1.Product Introduction of the Pemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja

This Pemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja was very hot selling items in many countries. This item makes your bathroom tidier and more modern and which is your new way of hygiene and elegance.


2.Product Parameter (Specification) of the Pemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja

Barang NO.

2003

Jeneng Produk:

Toilet Bowl Brush and Holder, Toilet Brush Holder StainlessWithSteel Handle Durable Bristles Deep Clean Compact Bathroom Brush Save Space Good Grip Anti-Drip

Bahan:

PP + SS

Ukuran:

11 * 39cm

Packing:

24setel / ctn

Paket:

Tas Opp

Carton Ukuran:

55 * 36 * 41cm


3.Product Feature And Application of the Pemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja

★ DEWAN ELEANT: Wangun langsing ngirit ruangan lan cocog kanggo papan cilik uga. Bentuk putih lan gagang stainless steel mengkilat padha karo karya seni, sing cocog kanggo omah, hotel, apartemen, lan papan liyane.

★ KEPALA Sikat CUCI EFISIEN: Bulu digawe saka bahan tahan lama kanthi plastisitas sing kuwat, sing bisa ngresiki reregetan wangkal tanpa ngrusak jamban. Kepala sikat ora alus lan bisa njaga kemampuan ngresiki nganti suwe.

★ STAINLESS STEELL AND MATERIAL PLASTIC: Gagang stainless steel 15-inci duwe genggeman sing apik. Dhasar digawe saka plastik tahan karat, awet, tahan korosi sing ora bakal remet lan cacat lan rusak. Kepala sikat ditundha lan dikuras, tanpa ngubungi dhasar lan garing kanthi cepet.


4.Product Details of the Pemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja


5.Product Qualification of the Pemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the Pemegang Sikat Toilet Stainless Kanthi Gagang Baja


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.


6.Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Toilet Brush Holder Stainless With Steel Handle, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码