Tas Toiletri
  • Air ProTas Toiletri

Tas Toiletri

kita nyedhiyakake macem-macem produk Grosir luwih saka 20 taun. kita pengabdian kanggo nggawe urip sing berkualitas lan kepenak kanggo wong ing saindenging jagad pirang-pirang taun suwene, sing nutupi umume Eropa lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Ing ngisor iki yaiku babagan tas umbah-umbah.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tas Toiletri


1.Pambuka Produk

This Tas Toiletri is the new product with high quality.It was made up with cationic cloth.It can be used to arrange various cosmetics.This bag has a simple design style.Our company worked on selling daily necessities many years.We are focus on life supplies with comfort and fashion and devoted to create a high quality and exquisite life to people all over the world.We have more than 20 years experience in foreign comercial.So cooperating with us is a good choice for you.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Informasi produk

ITEM

BYM-1180

Jeneng

Tas Toiletri

UKURAN

22 * 18 * 8cm

Materi

Kain Kationik

Bobot

145,5g


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Tas Toiletri is typical featured in the material of cationic cloth which is waterproof and easy to clean,such as living room.What’s more, it can prevent wrinkles and is wearable.This product has hign quality super technology and environmental heath.It’s easy to put something in it and make our home more tidy.


4. Rincian Produk

Rincian keranjang panyimpenan kaya ing ngisor iki:


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Paket: Kothak karton sing berkualitas tinggi.

Pangiriman: Liwat segara, kanthi udara utawa Express (UPS, DHL, TNT, Fedex), gumantung karo panjaluk sampeyan dhewe.


6. FAQ

P: Apa MOQ kanggo saben barang?

A: Saben MOQ item iku siji karton, nanging kabeh toko butuh total 30 lintasan, mula sampeyan bisa nyampur 30 barang sing beda.

P: Apa sampeyan bisa desain kanggo kita?
A: Kita duwe tim desainer profesional kanggo nulungi para pelanggan nindakake desain.

P: Yen kita pengin nggawe barang anyar, nanging bisa uga duwe ide, kepiye carane sampeyan bisa nggawe?
A: Kita bisa nggawe cetakan anyar miturut ide sampeyan, umume, yen jumlah sampeyan cukup

P: Apa aku bisa nduwe stiker (kayata "Rincian Importir") sing dipasang ing saben item?
A:"YES".

P: Apa sampeyan bisa ngirim foto kamar pameranku?

A: Kita duwe link ruangan pertunjukan online VR, sampeyan bisa mriksa luwih cetha babagan ruang pertunjukan.


https://www.expoon.com/e/xc7qzjbuq0d/panorama





Panas Tags: Kantong Toiletri, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码