Tikar Mandi Anti Slip Ireng Transparan
  • Air ProTikar Mandi Anti Slip Ireng Transparan

Tikar Mandi Anti Slip Ireng Transparan

Kita nyuplai Tikar Mandi Anti-Slip Ireng Transparan, Tikar Pancuran Kamar Mandi kanthi 76 Cangkir Ngisep Kanggo Anak, Wong diwasa lan Sepuh, Mesin Cuci. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tikar Mandi Anti Slip Ireng Transparan


1.Product Introduction of the Tikar Mandi Anti Slip Ireng Transparan

This Tikar Mandi Anti Slip Ireng Transparan was very hot selling items in many countries. Anti-slip bath and bath mats features many suction cups that help hold in place on smooth surfaces. Powerful suction cups offer 360 degree safety protection for users.


2.Product Parameter (Specification) of the Tikar Mandi Anti Slip Ireng Transparan

Barang NO.

20YK0141


Jeneng Produk:

Tikar Mandi Anti-Slip Transparan, Tikar Pancuran Kamar Mandi kanthi 76 Cangkir Ngisep Kanggo Anak, Wong diwasa lan Sepuh, Mesin Cuci

Bahan:

PVC

Ukuran:

68.5X38.5cm

Bobot:

450g

Packing:

24 pcs / CTN

Paket:

Kertu sing diikat

Carton Ukuran:

38x35x22cm


3.Product Feature And Application of the Tikar Mandi Anti Slip Ireng Transparan

★ NIKMATI PROTEKSI 360-DEGREE ING BATHTUB KANGGO nganggo bathmat pabrikan premium, digawe saka bahan anti slip standar.

★ MODEN, TENANG & DIBUAT Pungkasan: Lengkapi dekorasi karpet gaya karpet kanthi alas mandhi sing narik kawigaten. Lebokake ing mesin cuci, supaya tetep seger, bersih lan higienis nganti suwe!

★ HEBAT KANGGO TUA, BAYI & Bocah-bocah enom: Bocah ora enak lan ukurane, kasur kamar mandi Enkosi mesthekake yen adus & siraman bayi, bocah cilik, uga wong tuwa utawa simbah sing wis tuwa.


4.Product Details of the Tikar Mandi Anti Slip Ireng Transparan


5.Product Qualification of the Tikar Mandi Anti Slip Ireng Transparan

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6. Pangiriman, Pengiriman lan Servis saka Bath Bath Clear lan Tikar Pancuran


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Tikar Mandi Anti-Slip Ireng Transparan, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码