Kotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan
  • Air ProKotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan

Kotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan

Kasedhiya Kothak Penyimpanan Napkin Rectangular Transparan. Kotak Dispenser Jinis Wajah Modern Serbet Akrilik Jelas Modern Tutup Tutup Openï¼ ‰

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan

 

1.Product Introduction of theKotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan

This Kotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan was very hot selling items in many countries. Akrilik sing cetha menehi tampilan sing apik lan minimalis, sampurna kanggo dekorasi apa wae.

 

2.ProductParameter (Specification) of theKotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan

Barang NO.

D-008


Jeneng Produk:

Kotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan. Facial Tissue Dispenser Box Modern Clear Akrilik Napkin Organizer(Top Cover Open)

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

20 * 9 * 11.6cm

Bobot:

302G

Packing:

48Biji / Cithakan

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,12m³


3.Product Feature And Application of theKotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan

★ Geser ngisor kanggo ngisi jaringan sing kepenak. Selehake ing ruangan apa wae, ing bathil, meja, meja, utawa papan sing rata ing saindenging ruangan sampeyan

★ Ora prelu ndemek kothak supaya mudhun nalika narik jaringan, dirancang supaya bobot mung cukup kanggo tetep ing papan

★ Jaga kothak jaringan supaya dilindhungi lan ditampilake kanthi gaya kontemporer kanthi kothak jaringan akrilik sing cetha iki nutupi desain Sederhana kanthi akrilik sing jelas nglengkapi dekorasi modern lan ngidini karya seni kothak jaringan bisa dideleng Desain slide-out ngidini gampang owah-owahan kothak jaringan kosong; interior cocog karo kothak kothak kothak standar sing paling standar


4.Product Details of theKotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan


5.Product Qualification of theKotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Servingof theKotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan

 


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Kotak Penyimpanan Serbet Rectangular Transparan, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码