Pemegang Rias Trapezoid
  • Air ProPemegang Rias Trapezoid

Pemegang Rias Trapezoid

Kita nyedhiyakake dandanan Trapezoid. Ngatur akeh kosmetik kanthi gampang, PERFECT kanggo persediaan kuku lan perhiasan. Uga kanggo solusi panyimpenan VERTIKAL

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sing nduwe trapezoid

 

1.Product Introduction of theSing nduwe trapezoid

This Sing nduwe trapezoid  was very hot selling items in many countries. Divided compartments are perfect for holding lipstick and makeup brushes and the open compartments are great for storing bottles and eyeshadow palettes.Nice size is JUST RIGHT for bathroom countertops and vanities

 

2.ProductParameter (Specification) of theSing nduwe trapezoid

Barang NO.

2212


Jeneng Produk:

Sing nduwe trapezoid.Organizing many cosmetic easily,PERFECT for nail supplies and jewelry.Also for a VERTICAL storage solution

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

28 * 9 * 8,5 CM

Bobot:

341G

Packing:

36 barang / cithakan

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,11m³


3.Product Feature And Application of theSing nduwe trapezoid

★ Desain Bentuk Trapezoid: Barang sing luwih dawa diselehake ing sisih mburi, lan barang sing luwih cilik dilebokake ing sisih ngarep, dadi luwih gampang sampeyan ngringkes produk kosmetik. Desain pangatur kosmetik sing jelas katon apik ing counter kamar mandhi sing ora ana gunane, ngirit ruangan ing meja

★ Iki digawe saka bahan PS sing ramah lingkungan, Rampung lan mecah sing apik ora nglarani tangan sampeyan. Penyelenggara dandanan sing jelas bisa nyedhiyakake ngirit ruangan kanggo produk mripat, rai, lambe, lan kuku

★ 15 Compart Vanity Makeup Organizer: Penyelenggara duwe papan sing cukup kanggo polish kuku, kompak, lipstik, sikat dandanan lan palet cilik


4.Product Details of theSing nduwe trapezoid


5.Product Qualification of theSing nduwe trapezoid

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Servingof theSing nduwe trapezoid

 


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Pemegang Rias Trapezoid, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码