Klip Kayu
  • Air ProKlip Kayu

Klip Kayu

Klompok kita didegake ing taun 1997 lan saiki duwe luwih saka sepuluh anak perusahaan lan luwih saka 1.000 pabrik langsung sing kerja sama karo kita. Minangka perusahaan diwasa, saliyane karo bangunan tim sing landhep, pasukan cadangan sing padhet. Kita ora nguciwakake supaya cocog karo wektu lan nyetel strategi kanthi cedhak karo wektu. Kanggo menehi luwih akeh pelanggan ngerti babagan kita, kita wis mbukak platform sosial kayata FB INS ... lsp. Ing ngisor iki babagan klip kayu, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Klip kayu


1.Pambuka Produk

Klip kayu iki ringkes lan elegan, lan ana macem-macem gaya sing bisa dipilih, kayata woh-wohan, kewan, festival, pesta pernikahan lan liya-liyane. Penerapan sing jembar, sampeyan bisa nggunakake klip foto, cathetan klip, sing disenengi karo akeh pelanggan wiwit dhaptar.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Informasi produk

Barang No.

GH200446-9

Jeneng

Klip kayu

Materi

Kayu

Ukurane

3 * 4cm

Bobot

23g

Werna

Photo Werna

Jinis

Dekorasi


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. praktis

2.jumlah akeh

3. Pengerjaan sing apik


Klip kayu digawe saka kayu sing apik, lan warna kasebut digambar kanthi tliti. Saben proses dikontrol ketat dening pabrik, kita bisa njamin kualitas. Warehouse duwe saham akeh, lan pesenan bisa diatur langsung kanggo pangiriman, sing nyepetake wektu tunggu sampeyan. Gaya produk lengkap lan macem-macem tema, pelanggan bisa milih miturut pilihan sampeyan.


4. Rincian Produk

Rincian klip kayu kaya ing ngisor iki:


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Paket: Kothak karton sing berkualitas tinggi.

Pangiriman: Liwat segara, kanthi udara utawa Express (UPS, DHL, TNT, Fedex), gumantung karo panjaluk sampeyan dhewe.


6. FAQ

P: Apa MOQ kanggo saben barang?

A: Saben MOQ item iku siji karton, nanging kabeh toko butuh total 30 lintasan, mula sampeyan bisa nyampur 30 barang sing beda.

P: Apa sampeyan bisa desain kanggo kita?
A: Kita duwe tim desainer profesional kanggo nulungi para pelanggan nindakake desain.

P: Yen kita pengin nggawe barang anyar, nanging bisa uga duwe ide, kepiye carane sampeyan bisa nggawe?
A: Kita bisa nggawe cetakan anyar miturut ide sampeyan, umume, yen jumlah sampeyan cukup

P: Apa aku bisa nduwe stiker (kayata "Rincian Importir") sing dipasang ing saben item?
A:"YES".

P: Apa sampeyan bisa ngirim foto kamar pameranku?

A: Kita duwe link ruangan pertunjukan online VR, sampeyan bisa mriksa luwih cetha babagan ruang pertunjukan.


https://www.expoon.com/e/xc7qzjbuq0d/panorama





Panas Tags: Klip Kayu, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码