Kranjang Steamer lempitan
  • Air ProKranjang Steamer lempitan

Kranjang Steamer lempitan

Gadget Panganan Panganan PP Silikon Sayuran Lipat Steamer Basket Steamer Lipat Ditarik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kranjang Steamer lempitan


1.Pambuka Produk

Desain basket steamer lipat iki digawe kanggo kepraktisan lan kenyamanan kanthi versi kontemporer bermutu, warna, lan dhuwur iki. Unit kasebut nduweni sisih nyetel dhewe supaya cocog karo wajan, sikil silikon tahan panas lan njaga driji silikon sing luwih apik. Kapasitas gedhe nalika mbukak, nanging lipatan rapi kanggo disimpen. Unit kasebut ora goresan lan cocog kanggo digunakake nganggo wajan lan piranti masak sing ora nemplek. Tahan panas nganti 110 derajat Celcius / 230 derajat Fahrenheit. Mesin cuci piring aman ..


2.Spesifikasi Produk

Barang no

CJ-04

Katrangan

Gadget Panganan Panganan Sayuran Silikon PPFiletSteamer Kukus Lipat Ditarik

Materi

Silikon + PP

Pengepakan

Kothak warna

Qty / Ctn

36 pcs / CTN

Karton Cbm

0.15

Spesifikasi

14,5 * 12cm

Wektu Pangiriman

25-35 dina

Sample Lead Time

3-7 dina

MOQ

3000 pcs / warna

Logo utawa desain pelanggan

Kasedhiya

3.Fitur Produk lan Aplikasi

âKranjang kukusan lempitan kanthi sisih nyetel dhewe supaya cocog karo macem-macem panci lan wajan. Diameteripun minimal Min 6.25 inci.

âDigawe saka polipropilena bebas BPA (tahan panas nganti 230Â ° F) lan silikon (tahan panas nganti 520Â ° F)

âFitur sirip sisih silikon tahan panas, sikil silikon, lan penjaga driji silikon inovatif kanggo nyopot kukus saka pot kanthi aman

âKapasitas gedhe nalika mbukak kanthi kebak, nanging lipatan rapi supaya bisa disimpen. Ditutup: 6 diameteripun x 5 ing dhuwur; Mbukak: diameteripun 10,5 x 5 ing dhuwur. Kelopak dawane 3.

âBahan non-goresan cocog kanggo digunakake ing piranti masak sing ora nganggo kelet lan stainless steel. Aman kanggo mesin cuci piring. Ora cocog kanggo gelombang mikro.


4.Rincian Produk

Detailed pictures of Kranjang Steamer lempitan.


5.Kualifikasi Produk

We have BSCI audit factory for Kranjang Steamer lempitan.


6.Ngirim, Kirim Lan Ngawula

Pengepakan and delivery of Kranjang Steamer lempitan.


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000 ~ 3000PCS, kasedhiya uga jumlah cilik.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 3-5 dina sawise nampa pembayaran


6. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Basket Steamer lipat, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码