Pad Lantai Pancuran Nonslip
  • Air ProPad Lantai Pancuran Nonslip

Pad Lantai Pancuran Nonslip

We supply Oval Bathtub Mat - Nonslip Shower Floor Pad - Non-Slip and Non-Skid for Bath Bath with Strong Rubber Suction Cup Grip - kanggo Bayi, Lansia, Bocah, Jedhing (Clear). Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pad Lantai Pancuran Nonslip


1.Product Introduction of the Pad Lantai Pancuran Nonslip

This Pad Lantai Pancuran Nonslip was very hot selling items in many countries. Anti-slip bath and bath mats features many suction cups that help hold in place on smooth surfaces. Powerful suction cups offer 360 degree safety protection for users.


2.Product Parameter (Specification) of the Pad Lantai Pancuran Nonslip

Barang NO.

20YK0139


Jeneng Produk:

Oval Bathtub Mat - Pad Lantai Pancuran Nonslip - Non-Slip and Non-Skid for Bath Tub with Strong Rubber Suction Cup Grip - for Baby, Elderly, Kids, Bathroom (Clear)

Bahan:

PVC

Ukuran:

68X40cm

Bobot:

430g

Packing:

24 pcs / CTN

Paket:

Kertu sing diikat

Carton Ukuran:

43x35x22cm


3.Product Feature And Application of the Pad Lantai Pancuran Nonslip

★ BASE TINDAK Kuat: Gampang ngatasi lumahing sing resik lan resik, tikel bathtub nggunakake cangkir nyedhot cilik kanggo adhep ing lantai bathtub.

★ KANGGO RISIKO SLIPS lan GUGUR: Nyedhiyakake sikil sing nyaman lan aman ing lumahing sing lunyu, lunyu, alas bathtub oval nduweni permukaan tekstur sing entheng kanthi pirang-pirang bolongan got kanggo daya tarik lan stabilitas sing luwih gedhe. Tikar oval sing gedhe kanggo bocah, wong tuwa lan sing duwe masalah keseimbangan.

★ Gampang dibersihake: Ngresiki tikar bathtub oval kanthi periodik bakal katon seger kanthi mbusak minyak lan sabun. Ora ana repot, tikar bak mandhi bisa dicuci nganggo banyu adhem lan deterjen ringan.


4.Product Details of the Pad Lantai Pancuran Nonslip


5.Product Qualification of the Pad Lantai Pancuran Nonslip

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the Pad Lantai Pancuran Nonslip


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Pad Lantai Pancuran Nonslip, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码