Kader Pancuran Kamar Mandi Plastik
  • Air ProKader Pancuran Kamar Mandi Plastik

Kader Pancuran Kamar Mandi Plastik

Kita nyediakake Caddy Pancuran Kamar Mandi Plastik Kanthi Kanjang Rectangular kanggo Shampoo, Kondisioner, Sabun, Krim, Andhuk, Cukur, Loofah. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kader Pancuran Kamar Mandi Plastik

 

1.Product Introduction of the Kader Pancuran Kamar Mandi Plastik

This Kader Pancuran Kamar Mandi Plastik was very hot selling items in many countries. The high-quality design and heavy-duty material make this storage caddy a great addition to any sink or shower. Start organizing your bathroom and kitchen today.


2.Product Parameter (Specification) of the Kader Pancuran Kamar Mandi Plastik

Barang NO.

19YK2075


Jeneng Produk:

Kader Pancuran Kamar Mandi PlastikWithRectangular Basket for Shampoo, Conditioner, Soap, Creams, Towels, Razors, Loofahs

Bahan:

PS + PVC

Ukuran:

26 * 7 * 8,5cm

Bobot:

133g

Packing:

36 pcs / CTN

Paket:

Kertu warna

Carton Ukuran:

52,5 * 32 * 28cm


3.Product Feature And Application of the Kader Pancuran Kamar Mandi Plastik

★ CADANGAN CUCIAN: Kranjang sing nyedhot ing tembok shower utawa cermin kamar mandhi lan kasombongan kanggo nyekel sampo lan botol kondisioner, silet, loofah, sabun, lotion, krim, sikat untu lan liya-liyane!

★ TAHAN: Dibangun saka plastik putih sing awet lan frost kanthi desain berventilasi suwene taun nggunakake kualitas.

★ GOLEK KESEH: 3 cangkir nyedhot plastik tetep ing permukaan sing alus lan ora keropos kanggo genggeman sing kuwat.


4.Product Details of the Kader Pancuran Kamar Mandi Plastik


5.Product Qualification of the Kader Pancuran Kamar Mandi Plastik

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 

 

6.Deliver,Shipping And Serving of the Kader Pancuran Kamar Mandi Plastik

 

 

7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Caddy Pancuran Kamar Mandi Plastik, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码