Dolanan Plush
  • Air ProDolanan Plush

Dolanan Plush

Top Ease kolaborasi karo pirang-pirang negara, lan nggawe hubungan apik karo dheweke, amarga kita duwe akeh produk lan kabeh duwe kualitas apik lan regane murah, apik banget. Ing ngisor iki yaiku babagan dolanan mewah.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dolanan Plush


1. Instruksi Produk

Dolanan mewah gajah sing bermutu, bisa menehi keamanan bocah, migunani banget, ora mung dolanan.


2. Parameter Produk

Barang NO.

GH200035

Jeneng Produk

Dolanan mewah

Materi

Plush + katun PP

Ukuran (cm)

25

Bobot (g)

235


3. Fitur Khas Produk

Gamelan, alus lan nyaman

Elastisitas sing apik

Fleksibel lan ora gampang cacat


4. Fitur Produk lan Aplikasi

Gajah sing diiseni cilik minangka dolanan alus kanggo bocah. Iki uga praktis banget lan bisa ditindakake nalika lelungan.


5.Rincian Produk

Werna loro, ijo lan abu-abu, wujud gajah.


6. Kualifikasi Produk

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


7.Ngirim, Kirim Lan Ngawula

Layanan Express Internasional, transportasi Udara lan Laut


8. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Dolanan Plush, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码